Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • 31 év elteltével elevenítette fel a történetet Lisa Jakub.

    0490003303 5mb
    Fotó: Northfoto

    Épp a napokban álltak össze egy friss közös képre a Mrs. Doubtfire - Apa csak egy van című 1993-as családi vígjáték egykori gyereksztárjai, akik nem csak fotózkodtak, de podcastműsorban is vendégeskedtek.

    A film Lydiáját alakító Lisa Jakub a beszélgetés során egy keserédes emléket is felidézett a forgatásról, ami 4 hónapig tartott, az idő alatt pedig "távoktatásban" tanult kanadai iskolájában, azaz kiküldték neki levélben az aktuális leckéket, ő pedig kitöltve visszapostázta azt az intézménybe. A tinédzser egy alkalommal viszont nem új feladatot lelt a borítékban, hanem egy üzenetet, amelyben az igazgató közölte, eddig tartott a különleges bánásmód, nem kell többet visszamennie az iskolába, kirúgták.

    „Annyira fájdalmas volt, mert tudod, nagyon furcsa volt az életem, és ez volt az egyetlen normális dolog benne” – mesélte a már 45 éves Jakub, akinek szomorkodására kollégája, az édesapját játszó Robin Williams is felfigyelt. Mikor megtudta mi történt, ő maga válaszolt az igazgatónak, arra kérve őt, fontolja meg a döntést, hiszen a kamasz nagyon szeretné folytatni a tanulmányait, és mellette keményen dolgozik is.

    És, hogy milyen véget ért a történet? Nem egészen olyat, mint amire a legtöbben számítanánk.

    Az igazgató megkapta a levelet, bekereteztette és feltette a falra, de nem kért meg, hogy jöjjek vissza. Csodás

    – idézte a People magazin a színésznőt.

  • Balogh Levente nem is kertelt, arcátlannak titulálta az ajánlatot.

    Képernyőfotó 2024-05-05 - 21.42.32.png
    Fotó: RTL

    Egyszerre fagyott a Cápák között befektetőinek arcára a mosoly, amikor a műsor vasárnap esti adásában a Matrac Kuckótól érkező apa-fia páros 25 millió forintot kért tőlük termékroyalty-ért cserébe. Nehezen találták a szavakat, végül mind az ötük éles kritikákat fogalmazott meg a családi vállalkozás igényeivel szemben. 

    „Kamuztok. Nektek nem kell 25 millió, ez kamu. Én néztem ezt a céget, és tudom, hogy milyen eredményes, én ebben nem veszek részt, kiszállok. Vannak még négyen, ha ebben ők részt vesznek, az az ő dolguk” – kezdte Moldován András. Balogh Petya fejét csóválva jelezte, nem is érti a dolgot, míg Balogh Levente „arcátlannak" nevezte a kérésüket.

    Szerintem ti reklámért jöttetek, és ezért én most nagyon nem vagyok jókedvű 

    – folytatta Varga Eszter, a sort pedig Sárospataki Albert zárta.

    „Nem tudok én sem sajnos jót mondani, ilyen ajánlatot én még itt nem hallottam” –kommentálta, hozzátéve, szerinte ez volt az eddigi évad legbizarabb jelenete, Varga pedig visszavéve a szót így egészítette ki mondandóját:

    „A hülyének nézésnek a csúcsa!”

    Sandbox Miniapp

  • Még a szava is elakadt a modell-jelöltnek.

    Vasárnap este új adással folytatódott a Next Top Model Hungary, ahol a versenyzőknek eddigi legmerészebb feladatukat kellett teljesíteniük: aktfotózáson vettek részt. Nem mindenki dobta le azonban a textilt, a 22 éves Hawa és 34 éves Gabi úgy döntöttek, vállalják a következményeket, de ők nem fognak meztelenkedni.

    Később erről kisebb vita is kialakult a zsűritagok között, amikor a lányok fényképeit értékelték, azt elemezve, mennyire fair vagy épp nem fair továbbjuttagtni két olyan modell-növendéket, akik kiálltak magukért és elveikért, a heti feladatukat viszont nem teljesítették. Nem meglepő módon tehát ők ketten maradtak az eredményhirdetés végére, ahol Ördög Nóra elárulta, mégsem ér véget a verseny mindkettőjük számára, és Hawát a backstagebe küldte társai után. Gabi könnyeit törölgetve kezdett búcsúbeszédbe:

    „Megértem ezt a döntést, és úgy érzem, hogy rengeteget tanultam magamról, mindenről, úgyhogy én mindenképp gazdagabbnak érzem magam, hogy idáig is eljutottam” – mondta az édesanya.

    „Most búcsúskodsz tőlünk, de azt a helyzet, hogy te is folytathatod a versenyt. Nem mondtam egy szóval sem, hogy kiestél” – szólt közbe a műsorvezető, tisztázva: a Next Top Model Hungary ezen a héten senki számára nem ért véget, de a két érintett hátránnyal kezdi a következő feladatot.