Vince, Artúr
-6 °C
2 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Jó, nem robot, mech, aminek a fejiben ketten driftelve irányítanak, de ez csak annak fontos, aki szerint a Tűzgyűrű (Pacific Rim) a kétezres évek egyik legjobb filmje, és ezt röhögés nélkül képes kimondani, azaz nekem. A második részben újabb (nagyobb) kaijuk esnek neki a városainknak, és ehhez még nagyobb, még táposabb védelem kell. Itt lép a képbe Pünkösd generális fia, Jake Pentecost, akit a filmben a nevetségesség határáig feszített bajusszal az arcán alakít John Boyega (Star Wars VII-VIII-IX), a Legmenőbb Jagerpilóta Ever. És majd ő elbánik ezekkel a dimenziószörnyekkel. További szereplők: Mako Mori, Charlie Day, Burn Gorman, Scott Eastwood, Cailee Spaeny, Jing Tian, Adria Arjona, Zhang Jin, Karan Brar és Ivanna Sakhno. Charlie Hunnam nem tér vissza. Bemutató: április 5.

 • maxresdefault

  A #Foglaljösszeegyscifitszarul a Twitteren terjedő új trend, olyan őrületesen vicces miniszinopszisokkal, mint pl. ez:

  Egy idegen bolygó felrobbanásának egyetlen túlélője egy földi újságnál kap munkát.

  Vagy ez:

  Egy farmer egymillió melóst gyilkol le.

  Akár:

  Han Solo tésztát zabál és androidokra vadászik.

  Itt van még bőven.

 • 1100 eurót (360 ezer forintot) fizetett négy japán diák egy velencei étteremben 4 steakért és egy sült halért. A polgármester, Luigi Brugrano a Twitteren fakadt ki, és megígérte, hogy azonnal kivizsgálják az esetet. A baráti társaság másik fele egy másik éttermet választott, és ők se úszták meg olcsón. 350 eurót (közel 115 ezer forintot) hagytak ott fejenként egy tányér tengeri herkentyűs tésztáért. 

  A japán diákok Bolognában tettek panaszt, ahol tanulóként hosszabb ideje tartózkodnak. A sajtó nem hozta nyilvánosságra az étterem nevét, de azt lehet tudni, hogy egy kínai nő nevén van az üzlet, és egy egyiptomi férfi üzemelteti. A BBC cikkéből kiderül többek között, hogy a főtér körüli részen található éttermek 1.1 százaléka van helyi tulajdonban, de egész Velence belvárosában se nagyobb az arány 50 százaléknál. 

 • A videójátékosok legalább két generácója úgy nőtt fel, hogy Lara Croftnál badassebb csaj nincs is, hiszen a Tomb Raider főhőse mindent túlél, mindenkit legyűr, mindennel tud lőni, és mindenkinél ravaszabb. Aztán jött Angelia Jolie, aki külsőleg tényleg olyan volt, mint a pattanásos kiskamaszok hagymázas szexálma, csak éppen semmi másban nem hasonlított a karakterre. Két filmet forgattak vele, de hálistennek a harmadikhoz már az az Alicia Vikander írt alá, aki sokkal tehetségesebb színész Jolie-nál. A történet Lara fiatalkorára fókuszál, azaz eredettörténetet kapunk, fatert kereső régészlánnyal, bazinagy pisztolyokkal és a színészvilág messze legrondább műfogsorának tulajdonosával, a zseniális karakterszínész Walton Gogginsszel. Hazai bemutató: március 15.