Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • red dead redemption 2 - publicity - h 2018

  A zseniális westernjáték folytatása október 26-án jelenik meg, de most megjelent hozzá egy új, egyperces előzetes, ami ugyan az eddigiekhez olyan sokat nem tesz hozzá, de azért hype level végtelen. 

  PS4-re és Xbox One-ra jön ki.

 • Na nem azért, hogy megszexuálja valaki, hanem azért, hogy bizonyítsa: nincsenek titkai, takargatnivalói, titkos szeretői, a haverjait cseten kutyázó másik haverjai, és így tovább. Mert a BUÉK című új magyar filmnek pont ez az alapfelállása, azaz van egy szilveszteri buli, amin a baráti társaság tagjai kiteszik a telefont az asztal közepére, és ha jön valami, legyen az üzenet, szexfotó, hívás vagy értesítés a szopóálarc postára adásáról, azt közösen olvassák el/fel. A film remake, olasz eredetiből készült, de a mi verziónk érezhetően a komikumra épít. (Kár, hogy az előzetes alapján úgy néz ki, mint egy Válótársak-epizód, és nem úgy, mint egy mozifilm.) Bemutató decemberben.

 • Gondolta volna, hogy van egy tök ártatlan egyiptomi termék

  • Isis márkanévvel
  • Rezsim típusban
  • És persze mindez nyilván arab betűkkel?

  Parádés együttállás!

  Egyébként jó íze volt, úgy felfrissített, hogy szinte leesett a fejem.

 • 0fb

  Az amerikai állampolgárság megszerzése hosszú és bonyolult folyamat, és van benne egy olyan rész, ahol a kérelmező levizsgázik amerikaiságból - vagyis válaszol egy csomó olyan kérdésre, amiket egy amerikainak illik tudni: hogy hívják az elnököt, melyik államok határosak Mexikóval, ki bombázta le a világháborúban Pearl Harbort, ilyesmik. 

  Na, egy közvélemény-kutató cég most felmérte, hogy teljesítenének a teszten a született amerikaiak, és hát az eredmény elég lesújtó: csak a 36%-uk menne át. Még rémisztőbb a kép a fiatalok körében: a 45 év alatti korosztályban csak 19% volt a próbavizsgát sikerrel teljesítők aránya.

  De hogy ne csak röhögjünk/szörnyülködjünk rajtuk (vagy opcionálisan: jogos legyen az a röhögés/szörnyülködés), lehet tenni egy próbát, az amerikai bevándorlási hivatal oldalán van egy próbateszt 20 véletlenszerű kérdéssel, erre tessék. A valódi vizsgán 10 kérdés van, 6 jó válasszal már átment a delikvens.

  (via NBC News)