Judit
2 °C
7 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az utóbbi időben nálunk is többször olvashattak a magyar rapszíntér egyik legnagyobb feltörekvő csillagáról, Krúbiról: az Indexen debütált a banánnal és iskolai traumákkal terhelt Nehézlábérzés, utána meg akkor került szóba, mikor Dé:Nash nemrég egészen szürreális turulrappel jelentkezett.

  Ez utóbbi relevánsabb a mostani poszt szempontjából, Dé:Nash volt ugyanis a közreműködő Krúbi SCHMUCK című számában, amit szombaton

  élőben hallgatott meg a névadó schmuck andor is.

  A politikus koncertélményét az sem tette tönkre, hogy a dalban egyébként arról van szó, hogy nem politikus, hanem celeb, nincs rá semmi szükség és végleg bulvártermék lett, a felvételek tanúsága szerint így is boldogan tapsolt az Akvárium karzatán.

  A legjobb egyébként az, hogy nem is ez volt az első ilyen eset, Schmuck a nyáron egyszer már tüzelte a közönséget egy Krúbi-koncert előtt.

  (444)

 • 004

  Hatalmas spoiler azoknak, akik nem látták még az új Suspiriát, de van benne egy olyan jelenet, amikor egy balettáncos teljesen kitekeredik, a végtagjai kicsavarodnak, az állkapcsa kikattan, satöbbi satöbbi (nem egy ideális randifilm, már kivéve, ha az ember Elvirával, a Sötétség királynőjével randizik éppen), na most a premier után pár héttel megmutatták azt, hogyan készült ez a jelenet. És még néhány másik is, amik tényleg elég sok poént lelőnek a filmből.

  A címbeli kérdésre a válasz pedig az, hogy mindenféle szilikonprotézisekkel.

 • Ma reggel, mikor felkeltem, még nem is sejtettem, mennyire fontos nap ez a minden szempontból jellegtelennek induló hétfő, de szerencsére ez hamar megváltozott, megtudtam ugyanis, hogy

  ma van Paksi Endre 60. születésnapja!

  Mindezt a Facebook-oldalán jelentette be a zenekar, ami elsősorban azért volt jó, mert így ismét eszembe jutott a 18 évvel ezelőtti legendás debreceni koncertjük, ahol olyan örök klasszikusok hangzottak el, mint a Márhívó, vagy a Repatarurgyán.

  Közben egyébként szomorúan konstatáltam, hogy a másik feltöltést szerzői jogok miatt letiltották az országban, ami már csak azért is baj, mert ott timestampelve voltak a nóták, ennél meg nem, úgyhogy nehezebb megtalálni az egyes dalokat.

  Lazán kapcsolódik amúgy, hogy most tudtam meg azt is, hogy Paksi kedvenc itala nem más, mint az ásványvíz, ez a tudás pedig alapjaiban rengette meg az eddigi világképemet.

  Végső soron amúgy tök mindegy, hogy vannak-e timestampek, mert ha egyszer nekiáll az ember ennek a felvételnek, akkor tutira végig is fogja hallgatni, és közben önkívületben üvölti majd, hogy

  innovált kutyák.PNG
  Fotó: youtube

  Paksi Endrének nagyon boldog születésnapot kívánunk, és reméljük, hogy nem kell majd órákon át lézengenie és ténferegnie egy ón meghívóra várva. 

 • Szomorú hírek fogadták a hétvégén az állatok és a mémek rajongóit, kiderült ugyanis, hogy végelgyengülésben elpusztult Roger, a kidolgozott felsőtestű kenguru, aki elsősorban ezzel a pusztító képpel került be a köztudatba:

  11376040 786783594774602 497728706 n
  Fotó: Instagram / ausoutbacknt

  A két méter magas, nyolcvankilenc kilós állatot tizenkét éves korában érte a halál az ausztráliai Alice Springsben otthonául szolgáló menedékhelyen. Némi megnyugvást jelenthet, hogy Roger teljes életet élt, olyannyira, hogy érdemes szemezgetni is belőle:

  • anyja még kiskorában elpusztult egy autóbalesetben, konkrétan az erszényéből kellett megmenteni;
  • Chris Barns, a megmentője kifejezetten miatta hozta létre a menedékhelyet, ahol aztán hamar Roger lett a domináns hím, a férfivel is bokszolni akart, és tizenkét feleségből álló háremet hozott össze magának;
  • 2015-ben aztán világhírű lett a fenti kép miatt;
  • 2016-ban pedig romló egészsége miatt "visszavonult".

  Halálhírét szombaton közölték, ezzel a videóval búcsúztak tőle:

  (via)