Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Nem sokon múlott a rekordnyeremény sorsa.

    Képernyőfotó 2024-07-28 - 22.14.50.png
    Fotó: RTL

    Vasárnap este véget ért a ValóVilág 12. évada, a fináléban már csak a három játékban maradt szereplő, Kikidi, Geri és Ádi küzdött meg a fődíjért. A nyeremény a műsor kezdete óta folyamatosan változott, hol növekedett, hol csökkent, végül 37.65 millió forintnál állt meg. Ez volt tehát az esti adás tétje, amely először a stúdióban kezdődött, itt derült ki, hogy a dobogósok közül kinek ért véget a leghamarabb a játék.

    Kikidi izgatottan, Ádi és Geri jóval nyugodtabban várták, hogy kihirdetésre kerüljön a valóságshow bronzérmese, aki végül utóbbi lett, a szavazatok 25.57 százalékával. Geri ölelkezve, mosolyogva búcsúzott a műsortól valamint társaitól, akik az eredményhirdetés idejére visszatértek a villa falai közé.

    A feszültség itt már jóval tapinthatóbb volt, lévén a verseny sokkal szorosabbá vált a két fél között. A voksok végül 45-55 százalék arányban alakultak, az évad párbaj-rekordere, Ádi javára. A 25 éves férfi döbbent arccal, elérzékenyülve fogott kezet társával, majd a stúdióba visszaérkezve már büszkén emelte a magasba a rekordnyeremény óriási csekkjét.