Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Most egy feldolgozásra állt össze az R-Go frontembere és a ValMar.

  Az Úristen című szám után a Marics Péter és Valkusz Milán újra Szikora Robival dolgozott: ma délután debütált az R-Go Bombázó című dalának ValMar-verziója. A projekt a STRAND Fesztivál és a Hajógyár „Legendák” sorozatának része, melynek keretében fiatal zenészek állnak össze élő legendákkal – erről részleteket egy korábbi cikkünkben olvashat.

  A Bombázó 2022-es változatát a STRAND Fesztiválon hallhatja először élőben a közönség, ahol klipet is forgatnak majd a dalhoz augusztus 21-én a ValMar első nagyszínpados fellépése alatt. 

 • Ő és a rajongói is egyetértettek abban, közelsem illett volna annyira hozzá az a keresztnév, mint a Kylie.

  Egy új trend szántj fel épp a TikTokot, ahol a felhasználók arról számolnak be, mi lett majdnem a keresztnevük. Ehhez csatlakozott nemrég Kylie Jenner is, aki egy videóban árulta el, Kris és Caitlyn (Bruce) Jenner sokáig Kennedy–nek szerették volna elnevezni őt:

  Bár a Kennedy a rajongók nagyja szerint kifejezetten szépen cseng, sem ők, sem maga a 25 éves üzletasszony szerint nem illene annyira hozzá, mint az elegáns hangzású Kylie. Ráadásul nagyon hasonlít nővére, Kendall nevére, ez is volt végül az oka, hogy szülei elvetették az ötletet a Kelly opcióval együtt.

  (via DailyMail)

 • Ritka és különleges whiskyt bocsájtanak aukcióra, amit Diana és Károly esküvőjének tiszteletéből palackoztak be.

  A különleges whisky kétfajta maláta ötvözete, amik ráadásul jóval Károly és Diana születése előtt, 1948, illetve 1961-ben desztilláltak. Az italt azonban csak 41 évvel ezelőtt, a hercegi pár esküvőjének alkalmából palackozták be, amire 1981 július 29-én került sor, az üvegen pedig a következő felirat olvasható: "Hosszú és boldog életet". 

  Az üveg hamarosan árverezésre kerül, ahol 1800-2000 font között becsülik majd az árát.

 • Tim Burton szállítja a Netflixre a sorozatot, melyben Wednesday Addams lesz a főszereplő.

  addams amily
  Fotó: Instagram

  A Wednesday című sorozat teljesen új irányból fogja megközelíteni A galád család történetét, ráadásul ezúttal a főszerepet a gonoszkodó kislány kapta, aki új iskolájában igyekszik életben maradni, miközben mindenféle rejtélyes ügyekbe keveredik.

  A család többi tagját olyan színészek alkotják, mint Catherine Zeta-Jones, Luis Guzmán, és Isaac Ordonez, míg a főszereplőt Jenna Ortega kelti életre.

  Ahogy az lenni szokott, az új irány az emberek nagy részének egyáltalán nem jött be, sokan Gomez Addams haját vették célba, ami egyenesen borzasztó a többség szerint, és nyoma sincs annak a karizmának, amit a néhai Raúl Juliá kölcsönzött a figurának.