Sára, Márió
-6 °C
2 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Megy Kínában egy reality műsor, "I, Actor" (Én, a színész) címmel. Annak van egy szereplője, Jing Boran, akinek olyan apró alkalmatosság van a hallószervében, amit valamiért nem akarnak, hogy a nézők meglássanak:

  a rettegett fülbevaló egy férfi fülében.

  Ezért aztán rendesen kiblőrözik Jingnek azt a bizonyos fülcimpáját. 

  190118111832-china-earring-blur-1-exlarge-169

  De nemcsak a botrányos fülbevalók nem mehetnek le néhány kínai tévéadón. Tavaly a kínai médiahatóság például azt nem engedte, hogy tetovált színészek jelenjenek meg néhány helyi tévécsatornán, de a homoszexualitás témája sem illik a kínai tévé arculatába. Így például a 2018-as Eurovízión szabályosan kitakarták az LGBT-közösség egyik jelképét, a szivárványszínű zászlót az adásból.

  Egy helyi egyetem professzora szerint a kormány áll a fültakaró-döntés mögött, mert így akarják lecsökkenteni a nyugat befolyását a kínai popkultúrára. A helyi rajongók persze rögtön kikeltek magukból, hogy hol van itt a nemegyenlőség, ha csak a nőknek lehet fülbevalója. (CNN)

 • Amennyiben persze komolyan vesszük a Manchester City hivatalos Twitter-oldalának pénteki bejegyzését. Ebben a csapat edzőjének válaszát idézik arra a kérdésre, hogy miként tervezi ünnepelni a születésnapját, ami éppen ma van:

  A családdal és egy vacsorával. Nincsenek barátaim.