Olivér
4 °C
8 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Leginkább azért, mert nem történik semmi. De tényleg semmi. Csak egy öltönyös fickó gondolkodó arcát bámulhatják. Ehhez a videóhoz képest a Duna Tv-ben úszó halak epilepsziás görcsöket előidéző képvillogásnak tűnnek.

  Az éppen most zajló Carlsen–Caruana sakk-világbajnoki döntőhöz kerestem valamit, amikor véletlenül rábukkantam a két évvel ezelőtti döntő egyik videójára. Carlsen akkor az orosz Szergej Karjakinnal játszott.

  Az egyik partin Karjakin lépése következett, amin 25 percig gondolkodott. Fogalmam sincs, hogy ki találta ki azt, hogy a lépésig tartó vívódást, elemzést, gondolkodást ki kell tenni a YouTube-ra, de rá lehet kattanni, az amúgy tényleg nem túl teátrális vagy izgalmas arcjátékú Karjakinra.

  Tényleg végignéztem az egészet, igaz, a harmadik kísérletre jutottam csak el addig, hogy minden másodpercet kiélvezzek. addig belepörgettem a videóba. Mondjuk ezt csak a csúszkán vettem észre.

  Először kb. nyolc percnél fogyott el a türelmem, 15 percnél azt mondtam magam, hogy fogj már meg egy bábut te rohadék, aztán apátiába süllyedve vártam ki a véget, ahol Karjakin, mintha előtte nem rágta volna szét a saját agyát is, a világ legtermészetesebb módján tolt odébb egy bábut.

  karjakin
 • Csalás miatt vádat emeltek az ellen az a 26 éves aszalói férfi ellen, aki még májusban egy miskolci áruházban kicserélte magának az árukódokat - közölte a Police.hu.

  A nagyon okos férfi egy távcső címkéjét egy bicskatartóéval cserélte ki, illetve két drágább gumicsizmára egy-egy olcsóbb cipő kódját tette rá. Kicsit sem lehetett gyanús a pénztárnál, amikor a 130 000 forintot érő áruért, alig  7000 forintot kellett volna fizetnie. Le is bukott, megy a bíróságra.  

 • A magyar válogatottnál dolgozó, az észtek ellen Marco Rossi eltiltása miatt pótkapitányként is dolgozó Giovanni Constantino az Instagramjára tett ki egy videót, amin a csapat három letámadásból kialakuló helyzetét, illetve góljait mutatja meg. Azt írja, míg a németeké a Gegenpressing (ez nagyjából a labdavesztés utáni letámadást jelenti), addig a magyaroké a Gulyás-pressing.

 • Egyik olvasónk, Bálint szúrta ki, hogy a jatekraj.hu weboldalán elég furcsa az egyik gyerekeknek szóló Fisher Price-játék leírása, lásd a fenti címben is:

  Fotó: jatekraj.hu

  De vannak ezen kívül más kincsek is, például

  Autó a fogantyút lehet kapcsolni a pálya rámpa THOMAS!

  illetve

  A Velociraptor zöld a kis ragadozók közé tartozott. Körülbelül 70 cm-t mért. Megölték, két lába volt.

  Valószínűleg csak valami Google Translate-es fordítási hibáról lehet szó, egyelőre kevés webshopról hallottunk, ami hatalmas sikereket ért volna el hároméves gyerekek lekurvázásával.