Magdolna
18 °C
27 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Page Hamilton legendásan nagy Bartók Béla rajongó. Legendák keringenek az első budapesti látogatásáról, amikor Bartók Béla úton az utcatáblával fotózkodott, majd elzarándokolt a Bartók-emlékházba, és azóta is minden érdekli, és mindent gyűjt, ami a zeneszerzővel kapcsolatos. Többek között erről is beszélgettünk vele közel 4 éve, amit itt lehet elolvasni. 

  Jó hír a zenekar rajongóinak, hogy augusztus hetedikén újra visszatérnek Budapestre, ugyanis a Dead to The World lemezük nyári turnéja Budapestet is érinteni fogja. Részletek itt!

 • Először rendezték meg Budapesten a Dogmopolitan Jótékonysági Kutyafesztivált, amelynek a Bókay-kert adott otthont 2018. május 21-én, szombaton. Az esemény egyik fő célja a menhelyi kutyák életkörülményeinek javítása volt, a rendezők az Ebárvaháznak ajánlották fel a jegyekből befolyt pénzt.

  A rengeteg kutyás bemutató mellett több játékos feladat is várta a látogatókat, ezenfelül állattartással és állatvédelemmel kapcsolatos előadásokat is tartottak. Számos kirakodóvásár, fajtamentő- és állatmentő egyesület települt ki a fesztivál területére, hogy segítse információhoz jutni az érdeklődőket.

 • A coloradói Tom Edwards keményen beszólt Elon Musknak, aki a saját Tesla autói népszerűsítésére használta föl a 61 éves grafikus egyik művét. A szivárványt fingó unikornist ábrázoló remekművet Edwards a saját webshopján árulta: a különleges grafikával díszített bögrékért 28 dollárt kér.

  Musk eleinte semmibe vette Edwards panaszait, de Edwards pénteken azt írta a blogján, hogy végül sikerült megállapodniuk Muskkal. Hogy pontosan miben, az nem tisztázott, de alighanem Edwards megfelelő ellentételezést kap a grafikáért cserébe.

  Világos, hogy volt itt némi félreértés, ami aztán később eldurvult, de örömmel jelenthetem, hogy sikerült mindent tisztáznunk. Mindig Tesla-rajongó voltam; alig várom, hogy további bögréket készíthessek, és árulhassam őket az online boltomban.

  – írta Edwards.

  (The Guardian)