16:00, December 03.
Hollandia 3
Egyesült Államok 1
Kalifa Nemzetközi Stadion Nyolcaddöntő
20:00, December 03.
Argentína 0
Ausztrália 0
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ismerje meg a Crocs papucsok megszállottját, aki az elmúlt huszonkét évben több száz párból álló gyűjteményét építette. A harmincnyolc éves Rochelle Burke eredetileg azért kezdte el vásárolni a kényelmes lábbelit, mert egy egészségügyi problémája miatt megduzzadtak az ízületei. Azt mondja, ez volt az egyetlen cipő, amely megfelelő tartást adott a lábának. Rochelle a 2000-es évek elején vásárolta meg az első párat az akkor tizennégy dolláros cipőből, de mostanra annak megszállottjává vált, és „nem tudja abbahagyni a vásárlást”, miután a következő huszonkét évben további 450 párat gyűjtött össze.

 • Valószínűleg ez most a legfényesebb utca Angliában. Az energiaválság ellenére ez az utca a New Miltonhoz közeli Barton on Sea-ben a levegőből nézve is kiemelkedik a környék többi utcája közül. A közönség tagjai idén megcsodálhatják a Byron Roadon  kiállított karácsonyi fényeket. A híres díszkivilágítás több mint 80 ezer karácsonyi fényből, betlehemes jelenetekből, életnagyságú ünnepi állatokból és működő modellekből áll, mindez jótékonysági célokra. A 2016-ban Nagy-Britannia legünnepibb utcájának választott Byron Road az év végéig minden este kivilágítva marad. Körülbelül két hónapig tartott a hihetetlen látványosság felépítése, amelyet 2004 óta minden évben megépítenek (a világjárvány miatt 2020 kivételével), és amely nagy figyelmet vonz. Eddig több mint 90 ezer fontot gyűjtöttek össze különböző jótékonysági szervezetek számára, tavaly az NHS (a britek Országos Egészségügyi Szolgálata – a szerk.) összesen 5862 fontot kapott az esemény után.

 • GettyImages-836570822
  Fotó: Mark Horton / Getty Images Hungary

  A Guns N’ Roses énekese, Axl Rose ígéretet tett arra, hogy véget vet annak a harmincéves hagyománynak, hogy a mikrofonját a tömegbe dobálja, miután kedden arcon talált egy ausztrál nőt. Pénteken kiadott nyilatkozatában Rose elismerte az esetet, és azt mondta, hogy soha nem állt szándékában senkit sem megsebesíteni a zenekar Ausztráliában adott koncertje alatt.

  „Nyilvánvalóan nem akarjuk, hogy bárki megsérüljön, vagy hogy bármilyen módon bárkit is bántsunk a koncertjeinken” – mondta Rose, majd hozzátette, hogy ez mindig is igaz volt a Guns N’ Roses-koncerteknél. „Mivel több mint 30 éve dobáljuk a mikrofont a koncertünk végén, mindig is úgy éreztük, hogy ez egy népszerű része az előadásunk legvégének, amit a rajongók óhajtottak és ismertek, hogy lehetőségük legyen elkapni a mikrofont.” 

  Az előadó azt mondta, hogy a rajongók biztonsága érdekében véget kell vetni a gesztusnak, amely a zenekar koncertjeinek ismert részévé vált. Rebecca Howe, a keddi koncert végén megsérült nő azt állítja, hogy több zúzódást szenvedett, és az orra is betört, amikor a zenekar utolsó dalát követően az arcában landolt a mikrofon.

  (via New York Post)

 • Fotó: YouTube
  Fotó: YouTube

  Régen láthatták utoljára Mandót és Grogut akcióban, a második évad utolsó epizódja még 2020. december 18-án került a Disney+ kínálatába. Természetesen a nézők világszerte lecsaptak minden lehetséges hírre, hogy mikor jelenik meg a következő évad. A Disney végre közölte a The Mandalorian rajongóival azt a hírt, amire türelmesen vártak. Jelöljék be a Star Wars-fanok naptárukba 2023. március 1-jét, ugyanis a harmadik szezon első epizódjának megjelenése ekkorra van betervezve. Jó hír viszont, hogy a rajongók nem maradnak bolygókon átívelő kalandok nélkül egy jó ideig, mert bár ugyan még ki sem jött a harmadik, de már biztosan készülőben van a széria negyedik szezonja is. Aki pedig esetleg lemaradt volna a beharangozó előzetesről, azt itt megtekintheti: