Irén, Írisz
5 °C
15 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • nov

  Majdnem elment mellettünk a hír, hogy a Londonban élő ifjabb Növényi Norbert debütált a UFC után a második (vagy a ONE FC felfutásával talán a harmadik) legrangosabb MMA-szervezeténél, a Bellatornál, méghozzá  igazán sikeresen. A váltósúlyban (77 kilóban) eddig három profi győzelmet jegyző 19 éves Növényi betegsége ellenére több látványos technikával is meg tudta fogni a 36 éves kora ellenére szerény, 1-2-es profi mérleget felmutató Will "The Thrill" Lavine-t, és amikor a második menetben lovaglóüléses leszorításba küzdötte magát, akkor egy higgadt karháromszög-fojtással kényszerítette feladásra ellenfelét. Az összefoglaló 0:28-nál kezdődik:

 • Friends – ez a címe.

  Április 21. és 28. között Budapesten rendezik az asztalitenisz-világbajnokságot, a szervezők pedig Lotfi Begit kérték fel, hogy komponáljon egy dalt az eseményre. Izgalmas lett a végeredmény.

 • Na jó, úgysem tudom ellenőrizni, hogy jól tippelnek-e, úgyhogy elárulom: tavaly nagyjából százat.

  Ahogy azt a Magyar Nemzet is megjegyzi, ez elhanyagolható mennyiség a digitális üzenetküldés forgalmához képest, a Magyar Posta mégis fenntartja a szolgáltatást, sőt, januártól fejlesztette is.

  "A postán belföldön felvett táviratok száma 2015-ben meghaladta a nyolcvanezret, tavaly már ennél kevesebb mint a felét adták fel az ügyfelek. A kézbesített táviratok száma szintén csökkenést mutat, hiszen 2015-ben 52 ezer volt, ami 2018-ra 25 ezerre esett vissza. A felvett és kézbesített táviratok száma közötti különbség abból adódik, hogy a táviratok egy részét a címzettnek faxon továbbítják. A csekély forgalom ellenére minden hétre jutott legalább egy távirat-szolgáltatással kapcsolatos panasz a posta ügyfélszolgálatára, amiért a társaság összesen 85 ezer forint kártérítést fizetett" - írja a cikk

 • Érezte már azt, hogy se kiköpni, se lenyelni nem tudja, amikor egy téma napokon keresztül lavinaként zúdul önre? Nem? Akkor hallgassa meg, mit mond ez a Kunszentmártonban megkérdezett férfi arról, hogy felfüggesztették a Fidesz tagságát az Európai Néppártban: 

  Múlt pénteken forgattunk a nagykunsági városban, ahol az előzetes tervek szerint Kubatov Gábor és Boldog István tartott volna lakossági fórumot. Előbbi végül nem jött el, mert állítólag Orbán Viktor berendelte a Fidesz rendkívüli ülésére. Ha így történt, ha nem, ki tudja, de az biztos, hogy volt olyan kunszentmártoni férfi, aki felvette Ferencváros feliratú pulóverét a Fradi-elnök tiszteletére. 

  Utólag persze könnyű okosnak lenni, de talán jobb is, hogy nem jött el Kubatov, mert így Boldog István zavartalanul kibontakozhatott