Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Dominique Thorne főszereplésével érkezik az IronHeart című Marvel sorozat, amiben Riri Williams Tony Stark nyomdokaiba lép.

  IronHeart
  Fotó: YouTube

  IronHeart még 2016-ban "született"  Brian Michael Bendis  és Mike Deodato  ötlete alapján, és lényegében Vasember utódjának is felfogható. Riri Williams egy zseniális fiatal, aki Tony Starkhoz hasonlóan, maga épít egy Vasember páncélt, hogy IronHeart néven váljon szuperhőssé.

  A karakter egyébként nem itt, hanem a Mindörökké Vakanda című Fekete Párduc folytatásában fog bemutatkozni, de a mostani forgatási képeken megnézhetjük, Riri milyen páncélban fog nyomulni.

 • A Peaky Blinders főszereplője után elnevezett Tommy Shellby nevű teknős nem ismer kegyelmet, ha otthonában valaki fekete cipőt akar viselni.

  A teknős ugyanis valamiért utálja ezt a színt, és senkinek nem engedi, hogy felvegye, ha ő a közelben van, amit úgy fejez ki, hogy elkezdi fejelni a cipőt, illetve annak gazdáját.

  Harry Vines kénytelen mezítláb, vagy maximum fehér cipőben mászkálni a 82 éves nagymamája kertjében, hogy elkerülje Tommy haragját.

 • Ugyan a közelgő Sárkányok Háza több dologban is különbözni fog az anyasorozattól, Matt Smith szerint egy valami nem fog változni, az pedig a szexjelenetek mennyisége.

  A Doktor Who egykori főszereplője a Rolling Stone-nak adott interjút, amiben arról mesélt, hogy a karaktere hány ilyen jelenetben vesz részt, ami szerinte már egy kicsit túlzás is.

  00523970 000002
  Fotó: HBO via Bestimage / Northfoto

  "Enyhén sok, ha engem kérdezel. Azon kapod magad, hogy felteszed a kérdést, tényleg szükségünk van-e még egy szexjelenetre? A készítők pedig bólogatnak, hogy igen, szükségünk van." - mondta Smith, aki szerint a színészek dolga ettől függetlenül, hogy hűen reprezentálják azt, amit George R.R. Martin papírra vetett.

  A Trónok Harcát korábban is érte kritika amiatt, hogy sok benne a meztelenség, sőt, maguk a színészek is szót emeltek a témában. Ilyen volt például Emila Clarke is, aki kijelentette, hogy a sorozat miatt nem vállal több meztelen jelenetet sehol.

 • Egy nő biztosra veszi, hogy létezik a másvilág és a természetfeletti, miután a biztonsági kamerájának felvételén egy barátságos macska szellemét vélte felfedezni.

  A 31 éves Laura Herrington arra lett figyelmes, hogy a biztonsági kamerák felvettek valami mozgást a kertjében, amiről értesítést kapott, így visszanézte a felvételeket a férjével, Justinnal. 

  A házaspár állítja: a felvételen egy szinte áttetsző macska szellemét látni, ami keresztül rohan a kertjükön, majd eltűnik a semmibe.


  Természetesen nem lehet kizárni, hogy valóban egy kóborló kísértetet vett videóra a kamera, de valószínűbb, hogy egy szimpla macska vágott keresztül a ház udvarán, mindenesetre Laura meg van győződve arról, hogy szellemet láttak.