Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A médiában képzeli el a jövőjét.

    20230117  MG 3512
    Fotó: Németh Kata / Index

    Zámbó Adrián a minap a Mokka vendége volt, ahol arról is mesélt, hogy az Ázsia Expressz című műsor forgatásának befejeztével új vizekre szeretne evezni. Jelenleg a logisztikában és a vendéglátásban dolgozik, de kitűzött célja, hogy a média világában találja meg számításait.

    A Király legkisebb fia az idei nyarat itthon szeretné tölteni, nem szándékozik külföldre utazni, miután az év első felében heteket töltött a Fülöp-szigeteken a TV2-s kalandreality forgatásán a testvérével, Zámbó Krisztiánnal. Mint mondta, felejthetetlen élményeket szereztek, illetve talán gyerekkorukban tölthettek ennyi időt közösen legutoljára.

    Teljesen pozitívan gondolok erre vissza. Komfortzónán nélküli dolog volt, amiből mindketten tanulhattunk. Mind a kettőnk olyan élményekkel, tapasztalásokkal lett gazdagabb, hogy azt máshol nem kaptuk volna meg.

    Zámbó úgy véli, természetét az édesapjától, Jimmytől örökölte, ezért szeret ismerkedni, társasági, bohém embernek tartja magát, akitől a zene sem áll messze. Bár családcentrikusnak vallja magát, még nem találta meg azt a nőt, aki mellett megállapodhatna. Jelenleg elsősorban a karrierjére fókuszál, ugyanakkor szívesen ismerkedik is.

    Elég öntörvényű figura vagyok, és amikor édesanyámmal ez előjön egy vitaszituációban, akkor mindig azt mondja: »Na most voltál olyan, mint az apád.« De én ennek örülök, büszke vagyok arra, aki vagyok. Büszke vagyok édesapámra és a családomra, ezt nem veheti el tőlem senki

    – jelentette ki.

  • Különleges nevet kapott a házaspár gyermeke.

    Két évvel az esküvőjüket követően megszületett Iszak Eszter műsorvezető és Gyurta Dániel olimpiai, háromszoros világ- és kétszeres Európa-bajnok korábbi úszó gyermeke. – írja a Blikk.

    Mint kiderült, a  sztárpár kislánya viszont nem az édesanyja nevét kapta, pedig a TV2 műsorvezetője korábban arról mesélt, hogy anyai ágon a dédnagymamáig visszamenőleg mindenki Eszter a családjukban, és ezt a tradíciót ő is követni fogja. A lap értesülése szerint kislányuk végül a Mirabella nevet kapta szüleitől, amelynek csodálatraméltó a jelentése.

    A Mokka háziasszonya néhány hete már felhagyott a munkájával, legutóbb e hónap elején adásban hívták fel kollégái, hogy jókívánságaikat fejezzék ki számára. A szerelmesek négy éve találtak egymásra, majd az esküvőjükre sem kellett sokat várni, amit 2022-ben tartották meg. Idén februárban jelentették be, hogy szülöi örömök elé néznek, ami hatalmas boldogság a közös életükben.

  • Az énekesnő nem egy fedél alatt él a 18 évvel fiatalabb szerelmével.

    D1I5934
    Fotó: Németh Kata / Index

    Völgyi Zsuzsi és közel húsz évvel fiatalabb szerelme, Kökény Tamás a Tények Plusz kameráinak meséltek először a szerelmükről. A Romantic énekesnője kellő őszinteséggel beszélt három éve tartó párkapcsolatukról, így az is kiderült, hogy nem az együttélésében hisznek, hanem abban, hogy teret engedjenek a másiknak. Mint megtudhattuk, a mingli párkapcsolati forma szerint élik az életüket, amelynek lényege az, hogy a pár nem költözik egy közös otthonba.

    „Augusztusban már a harmadik évfordulónkat ünnepeljük, Tomi szép lassan belesimult az életünkbe. Az a kulcsa a szerelmünknek, hogy egy pár vagyunk, de nem élünk együtt, mind a kettőnknek megvan az otthona. Így nálunk nincsenek szürke hétköznapok, mindenki szervezi a saját életét. Nem múlik a vágyakozás a másik iránt, és minden egyes találkozásra nagyon készülünk, várjuk, és amíg nem látjuk újra egymást, addig hiányzunk egymásnak” – idézi Völgyit a Story.

  • Hatalmas motivációt jelentenek számára.

    DSC3919
    Fotó: Tövissi Bence / Index

    Nagy Feró volt a minap a Mokka vendége, ahol az énekes elárulta, hogyan éli meg az évek múlását. A műsorvezetők megjegyezték, hogy több évtizedet is letagadhatna, annyira jó formában van, pedig két év múlva már nyolcvanéves lesz. 

    Én az Úristennek adok hálát, hogy erre a korra engem még így megtartott. Sőt, koncertezem, jövök-megyek. De muszáj, hát unokáim vannak, el kell tartanom őket. Mikor mondom a fiamnak, aki a menedzserünk, hogy »Botond, hagyjuk már, én már fáradt vagyok«, erre ő azt szokta mondani, hogy »Az unokádtól veszed el«. Ez egy szemét dolog

    – mondta viccesen a Beatrice frontembere, aki hozzátette: nagyapaként sokkal megengedőbb, mint édesapaként volt.

    Az énekes úgy gondolja, unokái nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy fiatalos maradjon. Gátat ugyanakkor nem tud szabni, és örömmel vesz meg mindent a gyermekeknek. Leginkább a családdal eltöltött idő tudja feltölteni és a lelkes közönsége is nagy motiváció számára.