Szilárda
2 °C
7 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Olyan karácsonyfát rittyentettek az egyik budapesti iskolában, hogy nagyítóval kell keresni az ökológiai lábnyomát. Elsőre fel sem tűnt, mennyire klímakompatibilis az installáció, fa vagy műfenyő, nagy dolog. Aztán leesett, hogy egyik sem. Zseniálisan egyszerű, mindene újrafelhasználható – használják is.

  Ez a fa ugyanis civilben egy létra.

  A fokok között kartonpapírok rajtuk a díszekkel. Ennél grétathunbergebb már csak akkor lehetne, ha a lámpák szentjánosbogarak lennének. 

  Ön is látott innovatív karácsonyfát? Van fotója, vagy videója?
  Küldje el nekünk!
 • Ráhívták a rendőröket Caroline Flackre, a brit Love Island című reality műsorvezetőjére, mert egy heves üvöltözés után ütlegelte a vele egy háztartásban élő, teniszező pasiját, akit ennek következtében kórházba kellett szállítani, de már jól van, nyugi. Flack az éjszakát bent töltötte a kóterban, reggel óvadék ellenében kiengedték, és majd egy nappal karácsony előtt kell megjelennie a bíróságon.

  Amiért ez kissé pikáns, az az, hogy a reality téli kiadásának forgatása a napokban kezdődik, úgy meg nehéz tévéműsort készíteni, ha a műsorvezetőd éppen bíróság előtt áll, és óvadék ellenében van szabadlábon.