Pandora, Gabriella
-1 °C
3 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Létezik egy PornHub nevű oldal (mint azt ma megtudtam), ami az egyik legnagyobb online pornószolgáltató (ezek szerint vannak ilyen szolgáltatók, nekem teljesen új információ volt), és mint minden évben, idén is kiadta éves jelentését rengeteg adattal és grafikával (és olyan női nevekkel, amik nekem semmit nem mondanak).

  Eszerint 2019-ben az internet népe szédítő mennyiségű pornót nézett: 42 milliárd látogatás volt az oldalon (napi 115 millió), amire 6,83 millió videót töltöttek fel, és 39 milliárd keresést futtattak. Az adatforgalom 6597 petabájtra tehető (egy petabájt a gigabájt egymilliószorosa), ami másodpercenként 209 gigabájtot jelent.

  A 10 legtrendibb keresőkifejezésben olyan popkulturális elemek köszönnek vissza, mint az Apex Legends nevű videojáték vagy a Belle Delphine nevű Instagram-modell, a bronzérmes a POV, a második helyezett az Alien, a listavezető pedig az Amateur lett. A pornókategóriák szerinti keresést országok szerint is összesítette a PornHub, íme:

  maps-pornhub-insights-2019-year-review-most-viewed-categories.pn

  Eszerint Magyarországon a leszbikus pornóra volt a legnagyobb érdeklődés (akárcsak tavaly), amivel nem vagyunk egyedül, például egész Észak-Amerika és Ausztrália is erre kattan. Osztrák szomszédainknál az anális szex a legnépszerűbb, a románoknál az érettebb nők, Kínában nagyon megy a japán pornó, Oroszországban pedig a hentai (most rákerestem, mi az: erotikus japán stílusú rajzfilm).

  Az átlagos PornHub-fogyasztó 36 éves, a felhasználók háromnegyede mobilról néz pornót, oprendszerre bontva az iOS kicsit ráver az Androidra. A női felhasználók aránya átlagosan 32 százalék, a legtöbb (39%) a Fülöp-szigeteken. Az oldalon a legtöbb pornót az Egyesült Államokban nézik, utána jön Japán, az Egyesült Királyság, Kanada és Franciaország. További szaftos részletek a jelentésben.

 • Ennél őszintébb címet nem adhattam volna a posztnak, benne van minden lényegi infó, szállítom is a videót, amiért idekattintott. A felvétel egy hónapja készült, de ma kicsit aktuálisnak érzem; küldöm minden kollégámnak, aki tegnap este hozzám hasonlóan részt vett az Index új főszerkesztőjét köszöntő sörözésen, de ma reggel már ügyeletbe kellett állnia.

  (LaughingSquid)

 • A 18 éves Leonid Greysert a nővére megölésével vádolta a bíróság, a furfangos bűnöző azonban megpróbált lelépni a tárgyalóteremből az álmennyezeten keresztül, írja a Guardian

  Убийца сбежал из клетки в зале суда на глазах у полицейских 0-26
  Fotó: Screenshot / LifeNews

  Oroszországban a bíróságokon a videóban is látható kabinban hallgatják ki a vádlottakat. Az akváriumnak is nevezett fülkék betiltásáért tavaly kampányt is indítottak, egyelőre azonban még mindig ez a rendszer működik. 

  Leonid a kabin tetején mászott ki, majd az álmennyezeten keresztül próbált szökni, azonban nem jutott messze. A videó tanulsága szerint a bírósági őrség nem éppen finomkodva állította meg a szökevényt. A melegítőbe öltözött férfi még a nadrágját is elvesztette az akció során. 

   A férfit azzal vádolják, hogy leszúrta a nővérét, miközben feltehetőleg szintetikus drogok befolyása alatt állt. 

 • Megírtuk, hogy leették a falról Maurizio Cattelan olasz művész több tízmillió forintot érő, falra szigszalagozott banánját, az egyik amerikai galéria faláról. Íme, erről a barbár tettről van s zó:

  A tettes, David Datuna performanszművész, aki a pusztítás után egy sajtótájékoztatón bejelentette: egyáltalán nem bánja tettét, sőt, a tette maga is egy műalkotásnak tekinthető, amit stílszerűen Éhes Művésznek nevezett el. Hiszen állítása szerint azért jött létre a műalkotás (mármint a banánevés, mint performansz), mert éhes volt. Egyébként hangsúlyozta, hogy nagyon nagyra tartja Cattelan művészetét.

  null
  null

  (via 444)