Antal, Antónia
-3 °C
-1 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Bázisugró eseményt tartottak Acapulco egyik partszakaszán – erről tette közzé az egyik bázisugró kamerájának felvételét az NBC, mivel a férfit ugrás után az egyik szállodához sodorta a szél. A michigani Kody Kosloskit végül az egyik erkélyen tartózkodó idős hölgy segítette le.

 • Egészen megdöbbentő fejtegetéssel rukkolt elő pénteken a Lokál, ezúttal azonban nem a balliberálisokat, a migránsokat vagy a magyarok csodálatos gazdagodását vették górcső alá, hanem

  a kamaszszlenget.

  Ez már önmagában is vet fel kérdéseket, és az a bevezető is aggodalomra ad okot, amiben szerepel egy olyan mondat, hogy „ja, csak szólunk: a vaker és a srác már cinkes”, de az ezután következő kamaszszótár tényleg annyira kínos, hogy ugyanolyan nehéz jellemezni, mint egy lovecrafti szörnyet.

  Még azt se lehet mondani, hogy teljes mellélövés, van benne egy csomó olyan kifejezés – mint a fuckboy, a flexel vagy a friendzone-ol –, amiket tényleg szoktak használni, de mutassanak már nekem egy fiatalt, akinek konzisztensen elhagyja a száját az, hogy 

  gyászos zsiradék.

  És egyáltalán mit keres a listán az, hogy jaszkarizik, amit tíz éve se használt senki, vagy a gatya gatter, aminek a létezését nem vagyok hajlandó elfogadni? És ki mondja azt 2020-ban unironikusan, hogy stabilban vagy, bástya? És miért van az, hogy az egész cikk amúgy egy, a Család.hu-n megjelent szótár kibővített verziója, és miért hagyták ki belőle pont azt, hogy cringe, amit pedig tényleg rengeteg fiatal használ? Mindenesetre ha szeretné tudni, hogy hogy nem beszél senki az égvilágon, de főleg nem az ön gyereke, ide kattintson.

  Ön szerint beszél így bárki?

  • 1103
   Csak irigykedsz a fiatalokra, gyászos zsiradék.
  • 685
   Skippelem ezt a szavazást.
  • 667
   Stabilban vagyok, bástya.
  • 447
   Valaki szabadítson meg a hús börtönéből.

  A Mindeközben már Facebookon is elérhető!

 • Továbbra sincs egy szemernyi hó sem Moszkvában – legfeljebb a láthatatlan vagy műhó –, és csütörtökön egy 95 éves melegrekord is megdőlt: akkor január 16-án 3,1 fokot mértek, 2020-ban viszont 3,2 fokot – írta a Ria Novosztyi.

  Sőt, a nagyobb rekord csak órákon múlt, péntek hajnalban már 3,3 fokot mértek, így nem kizárt, hogy pénteken is rekordot dönt a moszkvai időjárás, amely most enyhébb, mint Budapesten, ahol hajnalban -2 fokot mértek.

 • Az elefántokra gondolva elsősorban nem a kifejezett mozgékonyságuk jut a legtöbbek eszébe, erre cáfolt rá most egy zimbabwei nemzeti parkban élő példány, ami olthatatlan mangóétvágyát próbálta meg enyhíteni egy tényleg lenyűgöző attrakcióval.

  A hatalmas elefánt egy 1,5 méteres falon átmászva próbált hozzájutni a gyümölcsökhöz, a műveletet pedig alaposan meg is tervezte előre: a fal belső oldalán levő peremre felmászva gyorsan felismerte, hogy előbb a jobb mellső lábával kell leereszkednie úgy, hogy közben a másik mellső lábával térdre ereszkedik, majd így nekiindulva átjut a falon.

  Screenshotter--BigbullelephantvisitsMfuweLodge-0’01”.png

  A látszólag sikerrel véget érő küzdelem viszont valójában kudarccal zárult: szegény elefántunk nem vette számításba, hogy ilyenkor nincs mangószezon, úgyhogy hiába jutott el a fáig, nem csemegézhetett kedvére.

   via TimesnowNews