Vince, Artúr
-5 °C
2 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • 83155252 10156619645210896 3401563035565817856 n
  Fotó: Facebook/Fővárosi Állat- és Növénykert

  Mindenki is megszólalt már a fitneszesből lett milliárdos jelentős médiavisszhangot generáló nyilatkozata után, amikor is Schobert Norbert azt találta mondani, hogy azért mennek tönkre a házasságok, mert a nők nem adják le a terhesség alatt felszedett pluszkilókat, a férjük pedig nem a lelküket, hanem a testüket kívánja – pontosabban nem kívánja meg így.

  A hírességek mellett cégek is felszálltak a reakcióvonatra, kedden pedig a Fővárosi Állat- és Növénykert is posztolt a Facebook-oldalára egy fotót az elefántcsaládjáról, a következő szöveggel:

  SZERETLEK ANGELE, PEDIG AKKORA VAGY AKÁR EGY ELEFÁNT...

   Schobert mindenesetre kedden azt mondta az ATV-n, hogy ez egy tudatosan megtervezett PR-bomba volt, és nem, nem kér bocsánatot a szavaiért, tulajdonképpen pedig roppant büszke a beszédére. És hogy mi is a baj azzal, amit mondott? Ebben a cikkükben összeszedtünk pár pontban. 

 • Egy michigani férfi ugyanis pont úgy járt, hogy miután vásárolt egy használt kanapét, ekkora összeget talált benne.

  A férfi a kanapét a Habitat for Humanity ReStore-ból vásárolta Michiganben, és pár hét múlva tűnt fel neki, hogy valami miatt kényelmetlen a párnája.

  A menye cipzározta szét a párnát és így találták meg a ludast, a rengeteg készpénzt, egészen pontosan 43 170 dollárt. 

  Ügyvédje azt mondta a férfinek, hogy nincs jogi kötelezettsége visszafizetni a pénz, de ő mégis ragaszkodott hozzá, úgyhogy felhívta a boltot, hogy megtudja, ki adományozta nekik a kanapét, hogy a jogos tulajdonosához kerülhessen vissza.

  Végül megtalálta az adományozó nőt, Kimet, aki azt mondta, nagyapjáé volt eredetileg a bútor, azonban ő 2019-ben meghalt.

  (CNN)

  Ön visszaadná a több mint 13 millió forint értékű pénzt?

  • 608
   Nem
  • 333
   Igen
 • És itt most tényleg elég intenzív habokra kell gondolni, úgy néz ki az egész, mint egy gigantikus autómosó padlója:

  ezgif.com-optimize.gif
  Fotó: Facebook

  A 444 cikke alapján egyebek mellett Tossa de Mar és Castell-Platja d’Aro utcáit is elöntötték a habok, amiket a Gloria névre keresztelt hóvihar idézett elő. Az is kiderült, hogy a víz ilyen mértékű felhabázásáért a benne élő algák és planktonok a felelősek. A vihar elsősorban az ország keleti partjait és a Baleár-szigeteket érinti, és amellett, hogy súlyosan zavarta a közlekedést a térségben, négy ember haláláért is felelős.

  A vihar időközben Franciaország déli részére is átterjedt, a Météo France meteorológusa pedig ezzel kapcsolatban elmondta, hogy a Gloria a legsúlyosabb vihar, ami 1982 óta, téli időszakban sújtotta az országnak ezt a régióját. A víz