Koronavírus adatok

2022. jan. 24.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Timót, Xénia
-8 °C
-1 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Végre az internet népe is megkapta a Doktor Strange az őrület multiverzumában szinkronos előzetesét.

  20161005 shg g90 140
  Fotó: Marvel Studios / Northfoto

  2022. május 5-én kerül mozikba idehaza a Marvel-filmek legújabb darabja, amely az előzetes alapján igen vad agymenésnek tűnik, hiszen kapásból három Doktor Strange is szerepelni fog benne.

 • Nincs szerencséje az 53 éves rendezőnek.

  GettyImages-1198951304
  Fotó: Slaven Vlasic / Getty Images Hungary

  Tegnap ugyanis tűz ütött ki Guy Ritchie londoni Lore of the Land nevű kocsmájában, hat hónapon belül már második alkalommal.

  A tűzoltókat tegnap reggel 11:20 körül hívták ki a flottrovia-i Conway Streetre, hogy eloltsák a pub hátsó erkélyén keletkezett lángokat. A tűzoltóknak szerencsére sikerült az erkélyre korlátozniuk a tüzet, amelyet feltehetően egy meghibásodott elektromos készülék okozott. Kiérkezésük után körülbelül 40 perccel eloltották a tüzet, de a kocsma hátsó része így is jelentős károkat szenvedett.

 • Egyedülálló ötlettel állt elő a spanyol Elle magazin.

  GettyImages-1342207147
  Fotó: Edward Berthelot / Getty Images Hungary

  A magazin új számának címlapja történelmi jelentőségű, ugyanis egy Gala Mirissa nevű spanyol kriptoművész audiovizinális műalkotást, úgynevezett NFT-t készített belőle.

  Az animált címlapot február 23-án árverésre bocsájtják, a befolyt összeget pedig jótékony célra, daganatos gyerekek segítésére fordítják.

  Az NFT a Non-fungible token rövidítése, ami magyarul a nem-helyettesíthető tokent jelenti. Ez annyit tesz, hogy az ilyen és ehhez hasonló egyedi, digitális tanusítvánnyal rendelkező alkotásokat nem lehet lemásolni, és csak annak van birtokában, aki megnyerte a jótékonysági versenyt, valamint kifizette érte az összeget.

  A különleges, Palvin Barbiról készült címlapot különféle szoftverekkel és az After Effects alkalmazás segítségével alkotta meg a spanyol művész.

  (Forrás: Elle)

 • Hosszú évek óta először lesz egy eseményen mind az öt Spice Girls tag, ugyanis mindannyian meghívást kaptak Brooklyn Beckham esküvőjére.

  GettyImages-78544721
  Fotó: MJ Kim/Spice Girls LLP / Getty Images Hungary

  Victoria Beckham 22 éves fia áprilisban tervezi feleségül venni a 27 éves Nicola Peltz-et, a lány milliárdos családjának birtokán. A hamarosan egybekelő pár pedig azt szerette volna, ha Brooklyn édesanyján kívül a csapat többi tagja, Ginger, Scary, Sporty és Baby is ott van a nagy napon.

  Arról egyelőre nincs hír, hogy az ikonikus popegyüttes fellép-e az esküvőn, de Melanie C a múlt hónapban beszélt egy lehetséges Spice Girls újraegyesülésről, és hozzátette, hogy már dolgoznak a visszatérésen.

  Folyamatosan beszélünk róla. A lányok már találkoztak, és ez olyasmi, amit mindannyian szenvedélyesen akarunk csinálni

  — nyilatkozta akkor az énekesnő. Így még az is lehet, hogy már az esküvőn visszatérnek egy-két slágerrel.