Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ezt gondolja a diákok jövőjéről.

  Új évaddal debütál a Viasat3 Adom a napom című cross-platform műsora, melynek első adásában Balogh Levente napját követhetjük végig. A Cápák között befektetője, aki közben Az álommeló című műsorban keresi az elnöki asszisztensét, az epizódban többek között a gardróbjára is betekintést enged, de egy iskolába látogatva azt is kifejti, mi a véleménye a diákokról.

  Az a véleményem, több pedagógussal egyetértésben megbeszéltük, hogy általában, a kitűnő tanulókból lesznek a menedzserek. Összpontosítani fantasztikusan tudnak az adott témára. A vállalkozók azok viszont hármas-négyes tanulók mindig. Mondhatnám, hogy négyes, de akkor hazudnék. Nekem egyébként 3.65 és 4.2 között volt az átlagom a tanulmányaim folyamán.

  A vállalkozókról azt lehet tudni, hogy ők mindig annyit tanulnak meg, amennyit muszáj. Amúgy meg kalandoznak, mindig nézik, hogy merre van még lehetőség. A menedzser meg tudja, hogy mit akar, meg akarja tanulni, ami előtte van. És azért lesz menedzser, mert megoldja azt a feladatot, amit elé raknak – a legjobban. Én például kutyaütő menedzser lennék”– vallotta be az üzletember, kiemelve, hogy annak idején élelmiszeripari szakközép iskolába járt.

   (via nlc)

 • Kislánya és kisfia először hallhatták zenélni a lemezlovast.

  Voksán Virág csak ritkán mutat fotókat gyermekeiről a közösségi oldalán, ám a minap kivételt tett, s nem is akármilyen okból. A lemezlovas azt újságolta el követőinek a Facebookon, hogy ötéves fia, Beni és hároméves lánya, Vivien először láthatták őt zenélés közben.

  Tegnap egy igazán jó ügy érdekében volt alkalmam zenélni, mivel a rendezvény napközben volt, így Beni és Vivi először láthattak és hallhattak zenélni. A képen Beni kicsit megszeppenve, pedig ő táncolt a legjobban! (A fotó a szettem után készült és már fél 10-re ágyban voltak)

  – árulta el Voksán Virág.

  Voksán Virág csaknem tíz éve alkot egy párt Valentényi László generálkivitelezővel, akivel aNyerő Páros című sztárpárshowban is próbára tették szerelmüket. Az egykori modell nem tagadja: a csemeték időnként komoly próbatételek elé állítják őket, s a forgatáskor életük nehéz periódusba ért, de tovább küzdenek egymásért.

 • Kelen Anna művészettörténész és árverésvezető, akit a tévénézők a TV2 Kincsvadászok című műsorának szakértőjeként ismerhettek meg, a Tények Pluszban jelentette be, hogy második gyermekével várandós. Mint az adásból kiderült, az édesanya inkább introvertáltnak tartja magát, ezért nem is szereti a nyilvánosság előtt élni az életét.

  Sokkal több határt kellene valószínűleg húznom. Remélhetőleg lesz lehetőségem, mert most úton van a második

  – árulta el Kelen, akinek kisfia már 10 éves.

  A műtárgyakkal foglakozó műsorban elsősorban azt tartaja kihívásnak, amit a valóéletben is, vagyis nehezen töri le az emberek álmait, elképzeléseit az általuk birtokolt tárgyakkal kapcsolatban. 

  kelen anna
  Fotó: TV2

  (via 24.hu)

 • Hétfőn derült fény az X-Faktor harmadik férfimentorának kilétére: a ValMar zenekar egyik tagja, Valkusz Milán foglal majd helyet Gáspár Laci és Majoros Péter, azaz Majka mellett a zsűripultban. A 25 éves énekes azt mondja: nagy megtiszteltetés számára ez a munka, ám fel van készülve arra, hogy életkora miatt rengeteg kritikát fog kapni, de igyekszik majd bebizonyítani, hogy az életkor csak egy szám.

  „Számomra ez egy kihívás, ugyanakkor hatalmas megtiszteltetés is. Lehetek én az a kicsit fiatal, de azért már érett gyerek, aki miután maga is sokat fejlődött és sok mindenen átment, most másokkal törődik, és átadja a tapasztalatait azoknak, akiknek érdemes. Tudom, hogy minden ilyen jellegű műsornál előkerül az a kritika: 'Jaj, milyen fiatal a zsűri!' Marics Petit is kritizálták ezért. Én azonban azt mondom, ha magam versenyeznék, azt nézném mennyire produktív az az előadó, aki ezt mondta, milyen sikereket könyvelhet el, az elért céljai alapján mérném az embereket, nem a koruk alapján. Mi Petivel elég jól megfejtettük a szakmánk egyik ágát: a popzenét, ami ráadásul az X-Faktorban abszolút releváns tudás.

  Megjártunk sok mindent, szerintem többet is tudhatok azoknál, mint akik esetleg idősebbek. Öt év alatt a semmiből jutottunk el a csúcsra, a telt házas Aréna-koncertig. Bele lehet kötni ugyan a koromba, de majd bebizonyítom, hogy nem ez számít!

  – jelentette ki a Best magazinnak Valkusz, akinek szavait a Story idézte, és aki említést tett arról is, hogy biztos abban, hogy Mariccsal való barátsága töretlen marad.

  „Biztos vagyok benne, hogy a barátságunk töretlen marad. Ez egy tipikus kérdés, hogy két barát hogyan dolgozhat két konkurens csatornánál, de ha ez nekünk nem probléma, akkor másnak se legyen az. Én ezen csak röhögök. A lényeg, hogy mindketten élvezzük, amit csinálunk. Nincs közöttünk versengés, az már rég rossz lenne, ha rivalizálnánk. Szóval szerintem felesleges ilyeneken gondolkodni. Peti egyébként nagyon örült, hogy mentor leszek, annyit kérdezett, mikor fogok forgatni, mert nyilván ezt össze kell hangolni a közös munkáinkkal.”