Domonkos, Dominika
19 °C
28 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Elképesztő, szinte elolvad az ember, miközben nézi a videót. A farkaskölyök rohangál a Bükkben! 

  Munka közben párszor találkoztam már farkasokkal, de ma sikerűlt végre lencsevégre kapnom a legfiatalabb hegylakót. ***

  Posted by Balázs Szívós on Monday, August 3, 2020
 • Az ötszörös olimpia bajnok és 15-szörös világbajnok Katie Ledecky úszó pályafutása során valószínűleg sokmillió hosszt leúszott már, de egyet sem egy pohár csokis tejjel a feje tetején.

  Mostanáig.

  Az amerikai úszó egy új kihívás kedvéért vágott bele az elsőre lehetetlennek tűnő feladatba. A #GotMilkChallenge nevű - természetesen teljesen értelmetlen - kihívás lényege, hogy egy pohár tejjel kell valami izgalmasat/érdekeset/megdöbbentőt csinálni, lehetőleg úgy, hogy ne löttyenjen ki a folyadék. Van, aki például szörfözik tejjel a kezében, az is elég menő.

  ledecky
 • A Warped Perception Youtube-csatornán a mindennapi életben látott és használt dolgokról láthatunk videókat - többnyire lassú, vagy extra lassú mozgóképeket. A legutóbbi adásban egy autógumi belsejébe szereltek egy GoPro kamerát, hogy megnézzék, menet közben hogy néz ki belülről a gumi.

  Mivel a kamerát az abronccsal együtt mozgó felnire rögzítették, a kamera képén a gumi mozdulatlannak tűnik, csak amikor az aszfalthoz ér, akkor nyomódik be kicsit az autó súlya alatt. Érdekesség, hogy 15-20 km/óra feletti tempónál már a kamera nem igazán bírta a strapát.

  Forrás: Youtube
  Forrás: Youtube
 • A koronavírus-járvány miatt sok szurkoló kiszorult a lengyelországi Lublinban megrendezett autóversenyről, az ottani szabályok szerint csak 25 százalékos kihasználtsággal működhetnek a sportlétesítmények.

  Néhány tucat fanatikus azonban nem volt hajlandó lemondani kedvenc versenyéről, ezért hatalmas építkezési darukat béreltek, hogy a létesítményen kívülről is láthassák a bent zajló eseményeket.

  Forrás: Oddity Central
  Forrás: Oddity Central

  (Oddity Central)