Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Tv2 Gabriela Spanic után egy másik dél–amerikai színésszel erősíti táncos műsorát.

  20080229 prc d60 882
  Fotó: d60 / Northfoto

  Megérkezett csütörtök délután Budapestre Facundo Arana latin sorozatsztár. Mint azt a Borsnak röviden elmondta, nagyon hálás, hogy itt lehet, mivel ez az első alkalom, hogy Magyarországon jár.

  Az 50 éves argentin színészt leginkább a Vad angyal című szériából ismerhetik a magyar tévénézők, rajongói legnagyobb örömére pedig hamarosan visszatér a képernyőkre a Dancing with the Stars sztárvendégeként.

  Nem ez az első alkalom, hogy dél–amerikai híresség szerepel a TV2 táncos showjában: az első évadban "kolléganője", Gabriela Spanic szántotta fel a parkettet Andrei Mangra partnereként, produkcióikkal végül a második helyig jutottak. Azt egyelőre nem tudni, hogy Arana pontosan milyen szerepet kapott a szombaton kezdődő műsorban, mindenesetre addig is érdemes nyitott szemmel járni a fővárosban, hiszen mostantól bárki összefuthat a latin színésszel.

 • Igazi alkotói pokolban van már évek óta az a Spawn mozi, amiben Jamie Foxx fogja alakítani a címszereplőt, azonban úgy tűnik, végre történik is valami a film körül.

  Ugyanis nem akármilyen írókkal erősítik a forgatókönyvet: a Jokert is jegyző Scott Silver, illetve a Sólyom és Tél katonáján is dolgozó Malcolm Spellman hozhatja tető alá Todd McFarlane karakterének történetét, akihez Matthew Mixon is csatlakozik. 

  A Spawn filmet sok éve jelentették be, akkor egy kisköltségvetésű alkotásként jellemezték, azonban ez a terv sokszor változott, és a tényleges forgatás soha nem kezdődött el. Egyetlen biztos pontja a filmnek  Jamie Foxx, aki továbbra is a pokolbéli ivadék szerepére van kiválasztva. Aki nem ismerné, Spawn, az ivadék, egy Image Comics képregényeiben megjelent karakter, akit Todd McFarlane alkotott. 

  A történet szerint, Al Simmons életében bérgyilkosként dolgozott, azonban halála után pokolra került, ahol alkut kötött az ördöggel. A szerződés szerint, Al visszatérhet az élők világába, ám cserébe az ördög szolgálatába kell állnia, aminek súlyos következményei lesznek. Így válik Simmonsból Spawn, egy démoni erőkkel rendelkező antihős. 1997-ben már készült egy mozifilm a figurával, ám arról senki sem szeret beszélni a minősége miatt.

 • Kedves emlékek fűzik hazánkhoz.

  GettyImages-1421798125
  Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

  Chris Evans még 2019-ben az Alienist forgatására érkezett hazánkba stábjával, és amikor éppen nem forgott a kamera, akkor szívesen töltötte szabadidejét azzal, hogy a fővárost járta, amiről fotókat is osztott meg annak idején Instagramján. A színész most a Budapesten történt forgatásközi pillanatképekből szedett össze jó párat, aminek nosztalgikus élményét meg is osztotta rajongóival:

 • Elszabadultak az indulatok Kanye West és Khloe Kardashian Instagram-oldalán, ami azzal kezdődött, hogy a rapper Insta-sztoriban egy hosszú bejegyzést tett közzé, ahol arról beszélt, fogalma sem volt arról, hogy kislánya hol van a születésnapján.

  Képkivágás
  Fotó: Instagram

  A Yeezy márka atyja azzal vádolja Kimet, hogy szándékosan „rabolták el” kislányát épp a születésnapján, így Chicagóban az fog megmaradni, hogy Kanye nem volt vele aznap.

  Erre válaszul nem Kimtől, hanem Khloétól érkezett reakció, aki megvédte nővérét.

  „Ye, szeretlek. Nem akarom ezt a közösségi médián csinálni, de állandóan te hozod ezt ide. Te vagy az apja az unokahúgaimnak és -öcséméknek, igyekszem tisztelettudó lenni, de kérlek fejezd be Kimberly ócsárlását, és a családunk bemocskolását, amikor hárítani akarsz. Ami a szülinapot illeti. Elég legyen már! Mind tudjuk az igazságot, és a véleményem az, hogy mindenki unja ezt a témát. Pontosan tudod, hogy hol vannak a gyerekeid, és épp te voltál az, aki külön szülinapot akart. Láttam az összes üzenetet erről. Persze amikor meggondoltad magad, és meg akartál jelenni, jöttél” – írta Khloe, aki hozzá tette, hogy ahogyan azt Kanye is kiemelte korábban, Kim az, aki a gyerekekkel van az ideje nagy részében, és ismételten megkérte arra a rappert, hogy hagyja ki a saját balhéjaiból a családját, és hajlandó folytatni ezt a beszélgetést, de privátban.

  Azonban Kanye inkább ismételten kiakadt.

  „Hazudsz! Mind hazugok vagytok, elraboltátok Chicagót a születésnapján, hogy az maradjon meg benne, hogy az apja nem volt vele!” – írta csupa nagybetűvel West, majd hozzátette, hogy Travis Scott adta meg neki végül a parti helyszínét.

  „Így bántok ti mind a fekete apákkal!” – mondta a láthatóan dühös West, aki úgy véli, hogy az ideje 100%-át gyerekeivel kellene töltenie, de a válás miatt ez felére csökkent. A kirohanásra sem Khloe, sem pedig Kim nem reagált, sőt a bejegyzések egy részét azóta mindkét fél törölte.

  (via)