Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Ez a Karma.

    A napokban jelent meg Varga Márk, azaz G.w.M legújabb dala, amely a Karma címet kapta, s amely szinte egyből a legfelkapottabb számok közé tornázta fel magát a YouTube-on. A klip különlegessége, hogy abban a rapper várandós felesége, Kulcsár Edina is szerepel, a jachton való forgatáson azonban meg tudták oldani, hogy az egykori szépségkirálynő szépen gömbölyödő pocakja ne látszódjon, jóllehet ez némi kihívást jelentett.

    A hamarosan négygyermekes édesanya akkor tűnik fel a klipben, amikor párja azt énekli:

    „Nem lenne gond / De nem először történt és nem is harmadszor / Ösztön volt / Egy felelőtlen döntésem minden jótól megfosztott...”

    Az nlc.hu szerint a Karma című dal egy Kulcsár Edinához intézett bocsánatkérés is lehet. Az is elhangzik abban, hogy:

    „Ha valaha szerettél engem megbocsátasz / Nem kell palota, legyünk egy kis szobában / Csak te lehetsz a szerelmem a nagyvilágban / Megváltozom, megmutatom.”

  • Így tündököltek a párizsi olimpián.

    Cindy Crawfordnak és 22 éves lányának, Kaia Gerbernek sikerült úgy összeöltöznie a vörös szőnyegen, hogy minden tekintetet magukra szegeztek. Az 58 éves amerikai szupermodell választása egy klasszikus fekete estélyire esett, szintén modell gyermeke pedig egy spagettipános, Gucci-miniruhába bújt.

    Az anya-lánya páros az Omega, azaz olimpiai játékok hivatalos időmérő partnerének eseményére voltak hivatalosak, ezért a luxusóráikról sem feledkeztek meg.

    (via PageSix)