11:00, November 28.
Kamerun 0
Szerbia 0
al-Dzsanúb Stadion G csoport
14:00, November 28.
Koreai Köztársaság 0
Ghána 0
Education City Stadion H csoport
17:00, November 28.
Brazília 0
Svájc 0
974 Stadion G csoport
20:00, November 28.
Portugália 0
Uruguay 0
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Bibi szerinte sokat küzdött, hogy kapcsolatuk elérjen erre a szintre, közben a kiesett játékos elárulta, biztos nem lesz folytatása a villarománcnak.

  Képernyőkép 2022-11-28 071903
  Fotó: RTL Klub

  Szombat este azonnali hatállylal, párbaj nélkül távozott a Való Világ 11 első kiesője, Lamin, akinek botrányos magatartását nem tolerálták jól a nézők, így őt küldték haza a szimpátiszavazáson. Ennek hírét a villalakók meglepődve fogadták, és már a búcsú pillanatai alatt is eltört többeknél a mécses, Lamin távozása után pedig benti kedvese, Bibi borult ki teljesen. A két fiatal már a legelső este összemelegedett, miután csúnyán összevesztek az ágyak leosztását illetően, de vitáiktól később is előfordult, hogy hangos volt a villa. Ezt maga a 21 éves játékos is belátta:

  „Nagyon viharos volt Laminnal a kapcsolatunk, viszont úgy éreztem, hogy annyira felfelé ível már, és annyival másabb lett felém. Ezért is bántott nagyon, hogy ő ment haza” – kezdte Bibi, akit először Kriszti, majd Lissza próbált vígasztalni, de rögvest kitört belőle a sírás újra, amint megtalálta a srác egyik ottmaradt pólóját.

  „Nagyon csalódott voltam, mert végre a kapcsolatunk elért egy olyanra, amiért annyit küzdöttem én lelkileg, annyit küzdöttem ezért az egészért. Most már tök normálisak voltunk egymással. Ő is tök sokat fejlődött. Úgy érzem, mintha kiszakítottak volna belőlem egy darabot” – vallotta be a lány, hozzátéve: Lamin olyan biztonságot adott neki, mint kevesek. 

  Románcuk jövőjéről egyébként őt is is megkérdezték kiesése után. 

  „Ez ennyi volt szerintem, ha kijövünk, akkor semmi nem lesz. Most legutoljára mondtam, hogy meglátogatom, de szerintem abból sem lesz semmi, sőt biztos.”

 • Utólag már ő is látja, nem véletlenül nem kapta meg a szerepet, nem feküdt neki annyira a színészkedés.

  Képernyőfotó 2022-11-27 - 19.16.31.png
  Fotó: RTL

  Színészként is kipróbálta (volna) magát 2008-ban Istenes Bence, aki anno a Barátok közt egyik válogatójába is jelentkezett. Az ott készült próbafelvétele most, 14 évvel később került elő, és okozott pár vidám pillanatot a műsorvezetőnek.

  „Önszántamból mentem el arra a castingra. Ki akartam magam próbálni egy csomó mindenben abban az időben, meg szerintem volt bennem egy durva szereplési vágy” – idézte fel Istenes, hozzátéve: visszanézve már mindannyian jót nevettek azon, milyen rosszul színészkedett.

  Mivel még a szomorú jeleneteket is mosolyogva adta elő, Istenes végül a kinézett szerepet nem kapta meg, de így is valóra válhatott az álma, és felbukkant a sorozatban egy rövidke jelenet erejéig: az utolsó forgatási napok egyikén ugyanis meghívták, hogy Novák Laci egyik zöldségesét alakítsa.

  „Szerintem ez méltó lezárása ennek a történetnek.”

 • Megszűnteti az udvarhölgyi pozíciót, ezzel pedig egy évszázados tradíciónak is véget vet Kamilla királyné.

  A Buckingham palota udvarhölgyei nem csak a hivatalos utak alatti társaságként, de tanácsadóként is szolgáltak akár Margit hercegnő vagy Erzsébet királynő számára, mostanra azonban eljárt felettük az idő III. Károly felesége szerint, így a modernizálás jegyében búcsút mondott mindhárom hölgynek. Persze nem véglegesen, az egykori udvarhölgyek új munkakörben, de továbbra is a palotában dolgoznak majd, Kamilla mellé pedig hat „királynéi kísérő” érkezik, akik egyébként barátai közül kerültek ki.

  A segítők, azaz Fiona Lansdowne, Katharine Brooke, Troughton, Jane von Westenholz és Carlyn Chisholm jelképes összegű fizettségért dolgoznak majd a királyné mellett, de leginkább támogatást és társaságot nyújtanak majd őfelségének.