Angelika
-4 °C
3 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Hibátlan állapotban lévő, Tom Brady által aláírt amerikaifocis-kártyát kínáltak aukcióra, amely 555 988 dollárért (164,6 millió forintért) kelt el hétfőn az eBayen. A kártya egyik különlegessége az eredeti aláíráson kívül, hogy 2000-ből, vagyis a legendás játékos újoncévéből való. Az aukció előtt természetesen bevizsgálták a kártyát, és „gyakorlatilag tökéletes” állapotban találták, vagyis semmi karcolás, sérülés, hiányosság nem volt rajta.

  GettyImages-1298194449
  Fotó: Dylan Buell / Getty Images Hungary

  Bár drágának tűnhet a vételár, hamarosan még értékesebb lehet a kártya, elvégre a 2000-es draft 6. körében, 199. helyen elkelő 43 éves irányító a hetedik Super Bowl-címét szerezheti meg február 6-án. Igaz, immár nem a New England Patriots, hanem a Tampa Bay Buccaneers játékosaként.

 • 2020 év végén indult el Palvin Barbara és Dylan Sprouse sorozata Barbi Instagram-oldalán, ami a „Ground with Dylan & Barbara” címet kapta. 

  A sorozat röviden arról szól, hogy a természet lágy ölén szeretnének vásárolni egy telket Los Angelesben, és ennek a felkutatásáról és a megvétel utáni történésekről készítik a videókat.

  Pár résszel ezelőtt egy kerti törpét próbálnak elnevezni valahogy, rögtön felröppen Barbiék itthoni törpéjének neve, Gyuri, majd jön az ihlet, hogy legyen az ő törpéjüknek neve János, és ezen felbuzdulva kántálni kezdik a törpe új nevét a szereplők, sőt még a kamerás ember is, hogy János, János, János.

  barb

  (Ez a részt a videóban a 02:13. percétől a 03:00. percéig tart.)

  A kántálás végén Barbi magyarul köszönti az új kertitörpéjüket, amit angol feliratoztak a külföldi nézőknek. 

  A sorozat első része már lassan 1,8 milliós megtekintésnél jár. Ez a részt pedig már több mint 563 ezren nézték meg.

  A történet itt viszont nem ért véget, mivel a legújabb, 20. epizódjában a sorozatnak Dylan üdvözli Jánost, majd jó reggelt kíván neki, Barbi pedig a reggeli kiruccanásuk előtt megnyugtatja Jánost, hogy nem sokára visszatérnek, majd az autóban elkezdik énekelni rögtön a videó elején a "János legyen fenn a János-hegyen" című Fekete Pál nótát.

  Majd utána ezen a daloláson felbuzdulva Barbi a barátját Dylant is megénekelteti a dallal, ami roppant viccesre és aranyosra sikerült. (Dylan énekét 00:56. másodpercétől 01:19. másodpercéig tart.)

  Ez a rész jelenleg 335.600 megtekintésnél tart az Instagram oldalán.

  A végén Barbi megdicséri párját és csak annyit mond:

  Beautiful

 • A napokban történt az eset, amikor az essexi rendőröket illegális rave bulihoz riasztották, azonban csak amikor a helyszínre érkeztek, akkor derült ki, hogy a valóságban nyugdíjasok állnak sorban, hogy megkaphassák a koronavírus elleni oltást.

  pensionersrave

  Miután valaki egy kisebb tömörülésre lett figyelmes az essexi Southend Saxon Hall épületénél, felhívta a rendőrséget, hogy értesítse őket a feltételezett törvényellenes rendezvényről – írja a Mixmag

  Amikor a rendőrök megérkeztek a helyszínre, kiderült, hogy nem bulizni vágyók álldogálnak az utcán, hanem nyugdíjasok szeretnék megkapni az aznap esedékes koronavírus-oltásukat. Kisebb fennakadás történt ugyanis az AstraZeneca oltóanyagok szállításában, sőt az adott nap végül csak a Pfizer vakcinái érkeztek meg a helyszínre. 

  A Saxon Hall elnöke a történtekről azt mondta:

  Nagyon vicces volt, amikor megérkeztek a rendőrök, miután értesítést kaptak arról, hogy rave buli zajlik nálunk, de csak 80 és 90 éveseket találtak a helyszínen kerekesszékben, járókeretekkel és sétabotokkal, akik türelmesen álltak sorban az oltások miatt.

  A rendőrök végül segítettek a torlódás megszüntetésében, ha már amúgy is arra volt dolguk. 

 • Armie Hammer egyik volt barátnője azt állította, hogy amikor szextingeltek, a színész arra kérte, írja körül, milyen érzés lenne, ha megerőszakolná, közben pedig összetörné a csontjait.

  Teljesen beindult ettől, arról beszélt, hogy nemcsak eltörné a bordáimat, de meg is enné, mint valami barbecue-t. Azt mondta, még a szart is kimarcangolná belőlem.

  Courtney Vucekovich nem beszélt arról, hogy Hammer valóban bántotta volna, a történtek azonban traumatizálták. Most a színész egy másik exe is megszólalt a témában. Paige Lorenze pár hónapig járt Hammerrel, és ez idő alatt sikerült megtapasztalni, hogy milyen szexuális szokásai vannak a színésznek. Korábban már elmesélte, hogy a férfi egy A betűt karcolt a bőrébe egy késsel, hogy olyanok voltak, mint A szürke 50 árnyalatában, csak szerelem nélkül, de most még több részletet elárult. 

  Paige álítása szerint fokozatosan vezette rá a BDSM-re, a kötözős szadomazoszexre. Az első olyan szeánszon, ahol szigorú szabályokat kellett betartaniuk, Paige óriási fájdalmakat élt át, és ijesztőnek is tartotta az egészet, de akkor úgy gondolta, hogy ez a BDSM része.

  Volt, hogy eszközöket vagy a kezét használta, de olyan is volt, hogy harapdálta a testem különböző pontjait

  – mesélte Paige, aki azért azt is elárulta, hogy ezek az együttlétek az ő beleegyezésével is történtek, tehát nem mondott nemet. Ebből arra a következtetésre jutott, hogy sosem késő megtanulni nemet mondani, mert ha sikerül, akkor sokkal kevésbé lesz kiszolgáltatva másoknak. 

  (Just Jared)