Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Imádják az új szettjét.

    Palvin Barbara ismét egy elképesztő ruhakölteménnyel kápráztatja el a rajongóit Instagramján. A magyar szupermodell legutóbbi posztjában ugyanis egy tigris mintás alkalmi ruhában pózol, melynek köldök tájékán egy hatalmas medalion vonja magára a tekintetet. Akadt a kommentszekcióban olyan is, aki egyből a világ legszebb nőjének kiálltja ki a magyar modellt, de abban azért mindenki egyetért, hogy lehengerlően fest a különleges darabban. Íme:

  • Úgy véli, az élet üzenni akar ezzel valamit.

    Kárpáti Rebeka több mint egy hónapja bokasárülést szenvedett, amikor egy önvédelmi oktatáson vett részt, és egy rossz mozdulat következtében megtörtént a baj. A színésznő jelenleg mankóval jár, és a felépülésére három hónapot jósoltak. 

    Most a hot! magazin készített vele interjút, amely beszélgetésből megtudhattuk, hogy a sérülését ma már nem műtik, helyette gyógytornára és háromféle gyógyterápiára kell járnia. Még mindig csak bicegve képes járni, a mozgás hiánya pedig több hatást is gyakorol mindennapjaira.

    Nagyon sok mindenre kihat. A munka tekintetében a Játékszínben minden darabban beugranak helyettem, hiszen vannak olyan jeleneteim, amikor magas sarkúban vagyok vagy sokat lépcsőzöm, és ezek mind olyan helyzetek, amik veszélyesek, hiszen nem magabiztos a járásom. A boltomban sem tudok anyagokat cipelni vagy zsákokat mozgatni. Ez a szituáció sokkal komolyabb, mint gondoltam, de szerintem az élet üzenni akar valamit

    idézi a Blikk Kárpátit, aki azt is elárulta, hogy kiderült: imposztor-szindrómában szenved, más szóval képtelen elismerni a saját sikereit.

    ”Nem tudom feldolgozni, ha valamit tényleg jól csinálok. Soha semmi nem elég, és nem a pénzt értem ezalatt, egyszerűen mindig arra gondolok, hogy amit elértem, az lehetne még jobb“ – tette hozzá.

  • A kezdeti feszültségek után forró hangulat vált a luxusbörtönben, ugyanis kezdetét vette a „Villameló hete”, a villalakók pedig leosztották a csapataikat. Ezúttal a lányok egy erotikus táncprodukcióval örvendeztették meg a fiúkat, akik hozzáértő tekintettel figyelték a merész mozdulatokból és vizes elemekből álló show-t. A lányok erotikus produkciója után VV Noémi elárulta, hogy bár „van egy ribis énje”, most előjött a szégyenlős oldala.

    Tök gátlásos vagyok. Nyilván azért én is lány vagyok és bennem is megvan a szexi–, a vadmacska oldal, de nem így. Elfogadtam, hogy ez nekem így nem megy, ez nem én vagyok

    – mondta a villalakó.

    VV Valen a nem mindennapi produkció végén kihirdette a villasrácok döntését, vagyis hogy a legjobban VV Dorka tánca nyerte el a tetszésüket.

  • A versenyző szerint furcsa ennyire kívülről látnia magát.

    A fináléhoz közeleg a Next Top Model Hungary, már csak hat lány van versenyben – köztük Kouyaté Hawa Krisztina is. A 22 éves lány most a Ripostnak mesélt arról, mennyire várta már, hogy adásba kerüljön a műsor, illetve, hogy visszanézhesse az epizódokat.

    „Már amikor forgattuk is láttam, hogy ez egy sokkal színvonalasabb műsor lesz, mint mondjuk egy valóságshow, nyilván ezért is jelentkeztem. És emiatt nagyon vártam, hogy elkezdődjenek az adások, mert nagyon kíváncsi voltam.

    Egyébként érdekes visszanézni. Régóta gondolkoztam rajta, hogy vajon hogy nézhetek ki TV-ben, vagy úgy, ha mások videóznak, és nem én magamat, mint a TikTokon.

    De nekem nagyon tetszik, és nagyon furcsa olyan reakcióimat is látni, amik természetesen jönnek, de nem feltétlenül veszem észre őket a hétköznapokban” – árulta el a fiatal modellaspiráns, aki nem rejtette véka alá valódi érzelmeit a felvételek alatt sem.

    „Én úgy gondolom, hogy az adásokban 100%-osan önmagamat látom, és örülök neki, hogy ennek az őszinte és érzelmes lánynak mutatnak be. Én a való életben is ilyen vagyok. És úgy gondolom, hogy a segítőkészségem is átjön, még akkor is, ha ebben a műsorban ez inkább hátrány, mint előny. Úgyhogy én nagyon örülök annak, amit látok, és büszke is vagyok magamra.”