Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nem mindenki fog neki örülni.

  00523970 000001
  Fotó: HBO via Bestimage / Northfoto

  Friss hírek érkeztek a Sárkányok háza című, HBO Max-es sikersorozat következő évadáról, amelynek valószínűleg nem fognak örülni a rajongók. A Trónok harca előzménytörténete egyelőre nem tudni, mikor folytatódik majd, az viszont a napokban kiderült, a második felvonás az első szezonnál rövidebb lesz, tíz helyett csak nyolc részt tartalmaz majd.

  A hírt már az HBO egyik szóvivője is megerősítette, aki kihangsúlyozta, bár eredetileg ezt az évadot is 10 részesre szánták, végül a történetszál miatt inkább megváltoztatták terveiket. Ugyan hivatalosan még nem jelentették be, de több bennfentes információ szerint már a Sárkányok háza harmadik évada is zöld utat kapott, így valószínűleg ezzel is kalkulálhattak döntésük meghozatalakor az alkotók.

 • Menyasszony lett Lana del Rey, tudta meg a Billboard. Az énekesnő mindössze pár hónapja alkot egy párt Evan Winikerrel, aki a közelmúltban kérhette meg szerelme kezét, valószínűleg azzal a gyanús gyűrűvel, amit már a március elején tartott Billboard Women in Music gálán is kiszúrtak Del Rey ujján.

  A napokban új albummal jelentkező énekesnő és újdonsült vőlegénye kapcsolatáról nem sokat tudni, de mivel a 29 éves Winiker is a zenei szférában dolgozik (egészen pontosan producer), és több közös ismerőse, munkatársa is van Del Reyjel, nagyon valószínű, hogy így találtak egymásra. Nyilvánosan párszor látták csak őket, igyekeznek a médiától óvni a magánéletüket.

 • Ennyire valószínűleg nem lesz szüksége.

  Egy angol férfi balul elsült online rendelésén mosoly most a Twitter. A @ChrisArnoldInc nevű felhasználó posztja már 2,6 millió megtekintésnél jár. Ebben arról számolt be, hogy édesapja véletlenül 60 darab olvasószemüveget vett magának, mert félrenézte a mennyiségnél a számokat. Az ironikus történethez szemléltetésképp egy humoros fotót is csatolt, ezen a férfi 12 doboznyi szemüveg társaságában ücsörög. A fia utólag megjegyezte, ha valaki érdeklődne, 59 darab eladó olvasószemüvegük van.

   (via RTL)

 • Egy kaliforniai farmon mondta ki a boldogító igent a színésznő.

  Tavaly márciusban megházasodott Bonnie Wright, a Harry Potter-filmek Ginny Weasleje, a 32 éves színésznő azonban csak most mutatott képeket a nagy napról.

  Wright és szerelme, Andrew Locolo egy kaliforniai farmon kötötték össze életüket,  egy bohém tematikájú, szűk körű esküvőn.

  „Azt akartuk, hogy meghitt legyen, hogy az emberek nyugodtnak és a jelenben érezzék magukat” – nyilatkozta a filmsztár, aki a fotók tanúsága szerint két szűk, klasszikus szabású ruhát viselt a jeles eseményen.