Konrád, Tivadar
4 °C
14 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Tovább gyűrűzik minden idők újratalálkozásának és újrabeszélgetésének ügye. A forró témára ráálltak a szájról olvasó szakértők is, hogy kielemezzék a két testvér rövid beszélgetését. Nem 100%, de szinte biztos, hogy Harry és Vilmos a a következőt vitatták meg:

  Vilmos: Nagyszerű (temetés) volt nemigaz? 

  Harry: Pont olyan volt, amilyet ő akart.

  Ez akkor hangzott el, amikor nem volt rajtuk maszk. Amikor eltakarták az arcukat és akkor beszélgettek, azt nyilván nem tudták leolvasni dekódolni a szájról olvasók.

  A netezők már el is kezdték ménesíteni a sztorit úgy, hogy elkezdtek kitalált párbeszédet adni a testvérpárról készült kép alá.

   (Via)

 • Adele nem az a híresség, akinek attól kellene tartania, hogy elfelejtik. Az énekesnő 15 Grammy-díjat tudhat magáénak, tavaly pedig azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy váratlanul rengeteget fogyott. A kirobbanó formában lévő énekesnő házassága három évvel ezelőtt romlott meg Simon Koneckivel, a válást azonban csak idén márciusban véglegesítették.

  Mint kiderült, Adele most ismét szerelmes, egy gyerekkori barátja mellett találta meg a boldogságot, akivel tavaly jöttek össze, mikor az énekesnő visszatért Londonba a korlátozások enyhítése után. Egy haverokkal töltött éjszaka után jöttek rá, hogy itt bizony több van, mint puszta barátság. Sőt, már a gyermekvállaláson gondolkoznak.

  Adele sosem titkolta, hogy több gyereket szeretne, és az új pasija még nála merészebb ilyen tekintetben

  – kotyogta el egy barát a Closer magazinnak.

  Az énekesnőnek egyébként előző házasságából már van egy fia, a nyolcéves Angelo.

 • Caresse Crosby 130 éve született New York-ban, és nagyjából 19 éves lehetett, amikor nagyon megunta, hogy a kényelmetlen, bálnacsonttal merevített fűzőt kellett felvennie egy bálra, mert az nyilván szoros volt, de az esztétikummal sem volt teljesen elégedett, ugyanis a ruhadarab kilátszott a báli ruhája alól, és nem is állt valami jól a keblein. 

  Érdemes tehát megemlékezni róla, hiszen elég sokat köszönhet neki a nőtársadalom. 

  A kialakult helyzet miatt Caresse úgy döntött tehát, hogy maga oldja meg a helyzetet. Egy tű, cérna, két selyemzsebkendő, és egy rózsaszín szalag segítségével megvarrta a ma ismert és használt melltartók elődjét. 

  A siker nem váratott magára sokat, ugyanis a bálon nagyon sokan leirigyelték róla a darabot, és többen is megkérték, hogy készítsen nekik is egy-egy darabot találmányából. Végül aztán annyira népszerű lett az újvilági melltartó, hogy 1914-ben kapta meg a szabadalmat modern melltartójára. 

 • A 90-es évek klasszikus horrorja olyan embereket tett fel a térképre, mint Jennifer Love Hewitt, Sarah Michelle Gellar, Ryan Phillippe és Freddie Prinze Jr. A története pedig röviden annyi, hogy egy csapat tinit tart rettegésben egy gyilkos, bosszúból azért, mert azok elütöttek valakit, de nem mondták el senkinek. Az egyik jelenetben Jennifer Love Hewitt kiáltozik az utca közepén, hogy üzenjen a gyilkosnak:

  Mire vársz még, mi? Mire vársz? 

  Most egy filmszakértő rántotta le a leplet a jelent hátteréről, ugyanis kiderült, hogy 

  egy gyerek rendezte meg.

  A gyereknek, miután megnyert egy versenyt, az volt a jutalma, hogy elmehetett a forgatásra, és megrendezhetett egy jelenetet. 

  Ahogy Hewitt később elárulta, nem igazán tudta elképzelni, hogy ez működhet, hiszen a karaktere egy veszélyes gyilkosnak kiabál az utca közepén, akitől senki nem tudja megvédeni. De bejött, és a film egyik legismertebb része lett.

   (via: indy100)