Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Teljesen felszabadult volt a walesi hercegné.

  Kate Middleton kedden az angliai Maidenhead Rugby Clubnál tett látogatása során láthatóan rendkívül élvezte a labdajátékot, miközben maga is beszállt az adogatásba. A 41 éves walesi hercegné a megszokottól eltérően ezúttal sportos ruházatot viselt a látogatáson, amely a Shaping Us kampányának része volt.

  A meccs után Middleton a helyi klubházba tartott, ahol édesapákkal beszélgetett a szülőségről és a gyermeknevelésről szerzett tapasztalataikról. Szó esett továbbá arról, hogy a sportklubok milyen hatással lehetnek a gyermekek testi és lelki fejlődésében. A walesi hercegné a kora gyermekkori fejlődésre összpontosító kezdeményezését hivatalosan az év elején indította el, amit továbbra is szívügyének tart. 

 • Retusálatlan felvételekkel tért vissza az énekes-színésznő.

  Teljesen natúr szelfikkel jelentkezett az Instagram-oldalán Stefani Germanotta, azaz Lady Gaga, aki nem riad vissza attól, hogy megmutassa természetes arcát. Az énekes-színésznő az idei Oscar-gálán is smink nélkül mutatkozott: a vörös szőnyegen ugyan még erős sminket viselt, de a színpadra már anélkül lépett, és ezzel nagy visszhangot keltett.

  Most is hasonló a helyzet, hiszen a Bloody Mary című dal előadója nem volt túl aktív a közösségi médiában az utóbbi időben. A kence- és retusmentes fotókat, amelyekért követői csak dicsérni tudták, ezúttal az ágyban lőtte magáról.

  Lady Gaga december óta a Joker második részén dolgozik, amely 2024 őszén kerül a mozikba. Kommentben többen meg is jegyezték, hogy vissza kellene térnie az énekléshez.