Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Fotó: Instagram
  Fotó: Instagram

  Jákob Zoltán a Mokka vendégeként mesélt egy külföldi énekesővel, Innával való együttműködéséről, amelynek eredményeként egy közösen készített dal született. A Crystal Nails tulajdonosa maga is részt vett a koncepció megálmodásában, amely videóklipben hatalmas körmökkel láthatjuk az énekesnőt táncolni. Az üzletember bevallottan azt kívánja, hogy az így megszületett dal a körmösök himnuszává váljon.

  A körmösöknek nincs olyan daluk, amit bármelyik munkájuk alá be tudnak tenni háttérzenének. Ezt akartuk megoldani, úgyhogy ez a körmökről szól

  – fejtette ki.

  Jákob elmondta, hogy nagy örömére a TikTokon már elkezdett népszerűvé válni a szám, de emellett azt szeretné, ha Amerikában is felkapottá válna. 

  (via 24.hu)

 • A világhírű zenész a Disney+-szal társulva bejelentette, hogy Ed Sheeran címmel új dokumentumsorozatot készít, aminek érzelmes előzetesét rögtön meg is kaptuk. A négyrészes minisorozatban, amely május 3-tól lesz elérhető a streamingplatformon, a popsztár valódi és kendőzetlenül őszinte betekintést enged a magánéletébe.

  GettyImages-481138860
  Fotó: Dave J Hogan / Getty Images Hungary

  A dokumentumfilm Ed Sheeran közelmúltbeli megpróbáltatásaira, valamint a felemelkedésére és legnagyobb slágereinek megalkotására összpontosít. Az időzítés ráadásul szintén aktuális, ugyanis két nappal az új, Subtract című albuma előtt fog megjelenni.

  Az első trailer alapján valóban ígéretesnek néz ki az énekes történetét feldolgozó széria. Sheeran mesél gyerekkori dadogásának nehézségeiről, későbbi, utcazenészként kezdődő próbálkozásairól, végül a nagy áttöréséről, ami meghozta neki a világszintű ismertséget. Legnagyobb magasságaiban viszont számos magánéleti veszteséggel és válsággal kellett megküzdenie, amiről most betekintést enged a rajongóknak.

 • Ki hinné, hogy lassan két hónapja már annak, hogy a zenész a Dominikai Köztársaság homokos tengerpartján tengeti mindennapjait? L.L. Junior ugyanis még február elején ült repülőre, hogy belevágjon hatalmas projektjébe, és hajós bulikat adjon tradicionális zenei kíséretével. A Karib-térségben megkezdett új vállalkozása, úgy tűnik, hamar beindult, és a turisták odáig vannak a különleges kis koncertekért. Junior kedvese, Dárdai Blanka szintén a zenész után utazott alig két héttel az elválásuk után, így minden feltétel adott, hogy felhőtlenül teljen a munkával egybekötött pihenés.

  Olyannyira, hogy a legfrissebb értesülés szerint a páros csak április vége felé tervezi hazaútját, pontos időt azonban még nem tudnak. Állítólag a rapper egyelőre meg sem vette a visszafelé szóló repülőjegyét.

  A kiutazásnál még nem tudta, hogy mikor tud hazajönni. Az időpont sok mindentől függ: hogy tudják lerendezni az üzleti dolgokat a fiúk, illetve hogy indulnak be Junior itthoni koncertjei

  mondta a Ripostnak Junior egyik zenésztársa.

 • Egy 21 éves fiatal nő otthagyta pincérnői állását, hogy évi 300 ezer fontot (közel 127 millió forintot) keressen az OnlyFansen. Eközben a világot járja, és rövid időn belül már a második házát szeretné megvenni, ami régi állásával elképzelhetetlen lenne. A huszonéves Elsa Thora korábban felszolgálóként évi 18 ezer fontot (azaz 7 millió forintot) keresett, most pedig havonta keresi ennek kétszeresét erotikus videók és képet eladásával.

  A fiatal teljesen megdöbbent azon, hogy mennyit lehet keresni az oldalon, amikor az OnlyFans látogatottsága 2021-ben beindult. Most a világ minden tájára elrepül, és Thaiföldet, Olaszországot, Görögországot, Lengyelországot, Hollandiát és Balit is bejárta már, ahová legtöbbször barátait is magával viszi.