Albin
0 °C
10 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • vau.png
  Fotó: Rigobacsi / YouTube

  Rigobacsi és Noemi Vagvölgyi kollaborációjából született most meg a VAU című szám, aminek a szövegét maga a Facebook mémsztárja, Noemi írta. A dalszerzés feladata viszont Rigobacsira szállt, de megküzdött a feladattal, és egy igencsak erős, "teknokolos" muzsikát sikerült összerakniuk. Olvasható a videó leírásában az is, hogy sminkest nem használtak a dalhoz, mert minek is az? A világítást egy lámpa biztosította számukra. Ha nyitva lennének a szórakozóhelyek, akkor már biztos zengene a bulinegyed a VAU-tól.

 • Boros Lajos műsorában mondta el a műsorvezető-rapper, hogy épp lejárt a szerződése a TV2-vel. Úgy fogalmazott, hogy egyből több lehetősége is lett volna lépni, mehetett volna több helyre is, de egyelőre maga sem tudja, hogy mi fog történni. Minden attól függ, hogy milyen ajánlatot kap, és a szavaiból ítélve itt nem elsőként a pénz lesz a döntő.

   ... nem hátrálok ki belőle, ha valami jó ajánlat jön, de az nagyon kell, hogy tetsszen. Mert kicsit a televízió most olyan nekem, mint a húszéves feleség, már eléggé unom, egy kicsit már úgy felizgatna egy frissecske

  - mondta, majd azt is elárulta, hogy a szabadidejében letette az angol középfokú nyelvvizsgát, megtanult gitározni, valamint a loop programokat is megismerte, elsajátította, így már magának ír zenei alapokat.

  (Blikk)