Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Újabb hét, újabb megpróbáltatások a luxusbörtön versenyzőinek.

  Fotó: RTL
  Fotó: RTL

  A legutóbbi adásban kezdetét vette a fitt hét a ValóVilág 11-ben. A villalakókat már kora reggel egy edző ugrasztotta ki az ágyukból, aki tudatta velük, hogy egy ideig búcsút inthetnek az egészségtelen nassolnivalóknak, és az elkövetkezendő hétben gatyába fogja rázni a társaságot. Miután a játékosok súlyát is lemérte, a tréner az udvaron tette próbára az erőnlétüket egy szintfelmérő feladatsorral.

  VV Ákos a guggolásnál a kelleténél jobban megerőltette magát, amitől rosszul lett, és hányingerét vizes borogatással próbálta csillapítani. A VV edzője mindenkit leizzasztva kiértékelte a versenyzők teljesítményét egy 1-től 10-es skálán. Hiába a harmatos teljesítmény Ákostól, de a tréner mégis nagyra értékelte a kitartását és lelkesedését, ezért neki egy hatost ítélt meg. Összességében mindenki középmezőnyben mozgott az értékelésnél, egyedül Máriótól és Barnától várt többet, akiket le is pontozott.

   Katasztrófa. Amekkora volt az arc, hát... egy négyes

  – értékelte a két játékost.

 • Kíváncsi arra, mikor lesznek beszédzavarai a szénhidrátmegvonástól.

  Tíz kilótól szabadult meg az elmúlt fél évben Kelemen Anna, így már 43 kilogrammot mutat alatta a mérleg. Az egykori playmate látványos súlycsökkenésére egyre inkább felfigyelnek rajongói is, akik aggódó kommenteket hagynak képei alatt, szerinte viszont nem néz ki egészségtelenül.

  „Nincsen testképzavarom, mielőtt bárki ezzel jönne. Én rosszul vagyok egyébként ezektől a szavaktól, most ráérünk mindenfélét kitalálni, éhenhalni szerintem ebben a világban nem fogok” – kezdte a Fókusznak Kelemen, aki elárulta, mostanában nem nagyon eszik, maximum húst, köret nélkül, egyébként inkább az ivást preferálja.

  „Szerintem egy kicsit ráment a gyomromra a jelenlegi helyzet, ami egy-két éve alakult ki. [...Szerintem én vagy az első ember, akin megmutatkoznak Magyarországon a jelenlegi háborús helyzetnek a jelei, én ezt magamra vettem.”

  Kelemen Anna nem tagadja, kicsit érzi fizikai erőnlétén a drasztikus fogyás hatásait, például súlyokat nem nagyon tud emelgetni, de ezen felül teljesen jól van, sőt: szeretné kicsit feszegetni saját határait is.

  „Kíváncsi vagyok arra, hogy mikor lesznek mondjuk beszédzavaraim a szénhidrátmegvonástól, vagy mitől lassulok.”

 • Volt, aki nem úszta meg feles kilók nélkül az eddigi bentlétet.

  Fotó: RTL
  Fotó: RTL

  A hétfői nappal véget ért a lazsálás és az egészségtelen étkezés a villalakók számára, elkezdődött ugyanis a fitt hét a ValóVilágban, ahol rögtön egy személyi edző ugrasztotta ki sípszóval a versenyzőket az ágyukból. András bával láthatóan nem érdemes packázni, azonnal felsorakoztatta a játékosokat és hűtőjükből egy ládába pakoltatta az összes egészségtelennek ítélt élelmiszereket. Az edző a körülöttük lévő rendetlenséget is szóvá tette, fegyelemre intve a társaságot kitakaríttatta velük az egész villát.

  Később egy mérleg is előkerült a raktárból, amire mindenkinek egyenként rá kellett állnia, az edző pedig elmondta nekik, hogy ki mennyit szedett fel magára a beköltözése óta. Bár többségüknél nem volt akkora a gond, viszont akadtak azért meglepetések. VV Riconak például 104-ről 111 kilóra sikerült felkúsznia a játék kezdete óta, de VV Márió sem volt kibékülve, amikor meghallotta, hogy 76-ról 79 kilóra hízott. 

  Amikor megláttam a súlyomat, hát én le voltam csökönyödve. Nagyon nagy hatással volt rám, őszintén szólva

  – vallotta be később a riportszobában.

 • Ismerje meg a következő Willy Wonkát, egy általános iskolás kisfiút, aki már ezer fontot (azaz négyszázötvenezer forintot) keresett egy édességüzlettel. A 11 éves Luke Scotney súlyos mogyoróallergiás, és az ötletet azután találta ki, hogy nehezen talált olyan édességet, amit meg tudott volna enni. Tavaly év végén indította el a saját márkáját, és máris havi ötszáz fontot keres. A 40 éves anyukája, Michelle Scotney segít neki a rendelések válogatásában peterborough-i otthonukban, és a kisvállalkozó kezdőtőkéjét is ő finanszírozta, de ekkor még nem is sejtette, fiának milyen jó üzleti érzéke van. Anya és fia 50-50 százalékos partnerek az üzletben, de a nyereség nagy része közvetlenül a vállalatba kerül vissza, és további bővítést terveznek az egyéb, allergénektől mentes édességek értékesítésével. Luke szeretne egy raktárhelyiséget is vásárolni, majd végül alkalmazottakat felvenni, hogy saját üzletet nyithasson.