Oszkár
20 °C
29 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • GettyImages-76214539
  Fotó: Anwar Hussein / Getty Images Hungary

  Augusztus 11-én öldöklő licit veszi kezdetét, szó szerint a történelem egy szeletéért: árverésre bocsátják Károly herceg és Diana hercegnő esküvői tortájának egy szeletét, amely 40 éve bezacskózva várja, hogy valaki elfogyassza. Bár ezzel valószínűleg már elkésett.

  A hercegi pár esküvőjén – amelyet világszerte 750 millió tévénéző követett élőben – 27 darab emeletes tortát szolgáltak fel, és az előkelő vendégsereg módszeresen be is falta ezeket, csak pár szelet élte túl a lagzit. Köztük a most kalapács alá kerülő, marcipánból kirakott címerrel díszített darab, amelyet II. Erzsébet udvartartásának egy tagja kapott, és 40 éve pihen egy hűtőben.

  GettyImages-830186960
  Fotó: PA Images / Getty Images Hungary

  A kikiáltási ár 500 font (210 ezer forint), és az aukciósház munkatársa szerint a tortaszelet ugyanolyan jó állapotban van, mint amilyenben 1981. július 29-én volt. Azt azért nem ajánlják, hogy a leendő tulajdonos megegye.

 • Kerékpárra cserélte luxusautóját Berki Krisztián. A celebet, akit egy időre eltiltottak a vezetéstől, a Bors szúrta ki és fotózta le a forgalomban. A lap által megkeresett bringabolt-tulajdonos szerint a járgány egy olasz piacvezető cég gyártmánya, a Bianchi E-Omniat, ebből is a T TYPE kerékpár, ami új fejlesztés, és csak néhány hónapja érhető el hazánkban. Állítólag nagyon különleges darabnak számít, amit az ára is mutat,

  extrák nélkül is eléri a kétmillió forintot. 

  A Bors megkereste Berkit is a bicikli kapcsán, aki nem tagadta, hogy luxusjárgányt teker, sőt!

  Sosem olcsó kategóriás járműveket vezettem, mindig fontos volt számomra a biztonság. Van egy szint, aminél nem adom alább

  – mondta a celeb, aki állítja, mindig gyorsabb volt, mint az élet és a gyalogosok, ami a későbbiekben is így lesz, őt ugyanis nem lehet megállítani. Hozzátette azt is: „Ha már az élet így hozta, és átélhettem a biciklizés előnyeit,

  keresem az elektromos babakocsit a születendő kislányomnak.”

 • Nem először hívja fel a figyelmet Pumped Gabo arra, mennyire fontos, hogy óvjuk a környezetünket. A gyúrós celeb most a túlnépesedés miatt emelte fel a hangját, szerinte nem szabadna kettőnél több gyermeket világra hozniuk a nőknek, aminek érdekében persze a férfiak is sokat tehetnek, ha 

  „időben kihúzzák”.

  „Nagyon szomorú lettem. Egyfolytában szó van a Covidrol, Brüsszel–Orbán „harcáról”, a migránsokról, de hogy szétb*sszuk a környezetünket, arról alig. Már lassan 8 milliárdan vagyunk, kizsákmányoljuk a Földet, putrit hagyva magunk után, pedig nincs másik! Azt sem értem, miért nem elég 1, max. 2 gyerek, miért kell 3-4-5?? A gyerekcsinálás helyett nem lehetne önmegvalósítani?

  Húzzátok ki időben, mert nem bír el minket a föld”

  – írja Gabo az Insta-videója mellett, amellyel egy teknősmentést mutat meg, egyúttal arra buzdítja a követőit, hogy írjanak alá egy petíciót az eldobható műanyagok ellen. 

 • Hosszú Katinka korábbi edzője és párja, úgy tűnik, nem mutat túl nagy érdeklődést az olimpia iránt. A közösségi oldalain legalábbis biztosan nem. Ehelyett kedvesével a budai hegyekben barangol, és időnként különféle életbölcsességekkel szórja meg az Instáját angol és magyar nyelven.

  Az élet olyan, mint egy gyorsvonat, ne hagyd, hogy elszáguldjon melletted

  – írta pár napja egy fotója mellé, és ehhez nem sokkal később megérkezett egy újabb jó tanács: 

  Találj magadnak valakit, aki megörökít a jó fényekben.

  Tusup láthatóan nagyon jól érzi magát Budapesten, és tökéletes harmóniában telnek a mindennapjai Courtney-vel. S bár az olimpiával nem foglalkozik, a focival annál inkább, a sztorijában legutóbb az OTP Bank Liga kapcsán posztolt, amelynek tegnap volt a szezonnyitó mérkőzése.