Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ez a pár azzal vált ismerté a TikTokon, hogy sokak szerint pont úgy néznek ki, mint Johnny Depp és Amber Heard.

  deppis
  Fotó: TikTok

  A kanadai Alexandra és Shane Cunningham a hasonlóságot kihasználva azóta azzal trollkodik a platformon, hogy kifigurázza az épp pereskedő Amber Heardöt és Johnny Deppet, méghozzá úgy, mintha ők maguk lennének az igaziak.

  „Bármint mondasz, tökéletes” – írja valaki a videó alatt, amelyben Shane épp Deppnek öltözött.

  Azonban nem mindenki gondolja úgy, hogy a házaspár szakasztott mása lenne Deppéknek, vannak, akiket szerint inkább Pamela Andersonra és Tommy Leere emlékeztetnek.

 • Cristiano Ronaldo meseszép barátnője mellett ő is feltűnt a Cannes-i Fesztiválon.

  GettyImages-513003050
  Fotó: Pascal Le Segretain / Getty Images Hungary

  A Vámpírnaplók egykori színésznője egy földig érő, tűzpiros ruhában állt ki a filmfesztivált vörös szőnyegére, melynek dekoltázsa meglehetősen merészre sikeredett. A rajongók persze elájultak a ruhaválasztástól, a kommentelők többsége szerint ez volt a 33 éves színésznő egyik legszebb vörös szőnyeges megjelenése. Íme: 

 • Kicsivel több, mint 36 évvel ezelőtt láthattuk őket így utoljára.

  GettyImages-182113864
  Fotó: Rb / Getty Images Hungary

  Mint arról korábban az Index is beszámolt, 2021 végén, negyven évvel az előző album után Voyage új lemezt adott ki az ABBA, mely azonnal a zenei toplisták élére került több országban is. Az új lemezhez pedig egy új koncertsorozat is dukált, melynek első, londoni előadása épp tegnap zajlott le.

  A nagy visszatérést természetesen egy vörös szőnyeges vonulás előzte meg, ahol 36 év után a 77 éves Björn Ulvaeus, a 75 éves Benny Andersson, a 72 éves Agnetha Fältskog és a 76 éves Anni-Frid Lyngstad ismét együtt volt látható. Íme: 

  GettyImages-1399417878
  Fotó: Dave J Hogan / Getty Images Hungary
 • Neki kifejezetten tetszene ez.

  GettyImages-1363114798
  Fotó: Jeff Kravitz / Getty Images Hungary

  Futótűzként terjed a videó, melyben az Eufória 26 éves sztárja, Dominic Fike megjegyzéseket tesz Amber Heardre. 

  Az énekes színész szombaton a Northwestern Egyetemen tartott fellépésén lépett színpadra, ahol azt mondta a közönségnek, hogy "látomásai" vannak arról, hogy a 36 éves színésznő "megveri" őt.

  Őszinte leszek veletek. Valójában azt gondolom, hogy Amber Heard dögös. Tudom, tudom, hogy nem ez a közvélemény, és tudom, hogy jelenleg nem ez van a középpontban, haver. De vannak ezek a látomásaim róla, ahol megver engem. Szerintem ez dögös

  - magyarázta Dominic, melyet a közönség nem is nagyon tudott hová tenni, így egyszerűen csak lehurrogták őt.