Edit
15 °C
29 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Tom Hiddleston, alias Loki szerelmi életéről ritkán hallani, legutóbb Taylor Swifttel volt meglepően nyilvános kapcsolatban, de az is már évekkel ezelőtt történt.

  Tavaly nyáron azonban végre rátalált a szerelem a 40 éves színészre, méghozzá A szolgálólány meséjéből ismert 37 éves színésznő, Zawe Ashton személyében.

  A közös fotók ibizai nyaralásuk alkalmával készültek, és láthatóan nagyon szerelmesek.

  Tom és Zawe 2019-ben együtt szerepeltek az Árulás című Broadway-darabban, a hírek szerint már egy ideje együtt is élnek.

 • A szépségkirálynő még márciusban osztotta meg követőivel, hogy gyermeket vár, szeptember 10-én, pénteken pedig megszületett Lana.

  Kaldau Lana 2021/09/10 

  2940g/49cm

  Elfogytak a szavaim... A világunk kerek egész...

  — írta a feltöltött Instagram-fotóhoz Kriszta, aki teljes egészében meg is mutatta újszülött kislányát. A háromgyerekes édesanyának a hozzászólásokban rengetegen gratuláltak, többek között Horváth Éva, Iszak Eszter, Lékai-Kiss Ramóna, Pásztor Anna és Kulcsár Edina is kommentelt. 

 • A lengyelországi turistalátványossággá vált golden retriever után bemutatjuk Moo-t, a tacskót, akinek Instagram-oldalát már közel 63 ezren követik.

  Nevét valószínűleg emiatt kapta:

  A lapátfülű Moo napjait nagyrészt a puha takarókban fetrengés teszi ki, meg persze az, hogy kedvesen néz az óriási szemeivel.

  A kiskutyának már saját TikTok fiókja is van, ahol bemutatja hogyan éli gondtalan, bérleti díj mentes életét.

 • giphy (2).gif
  Fotó: giphy.com

  Khloe Kalvina azzal lett híres a TikTokon, hogy vett egy márkás,  túlárazott , mini táskát, amibe konkrétan nem tud semmit se rakni. A termék leírásában is szerepelt, hogy mini táska, így nem lehet azzal vádolni a Balenciagát, hogy átverte volna a vásárlót. Kalvina úgy gondolta, hogy ez a kis retikül jó lesz majd a telefonjának, ami mellég még némi pénzt is be tud majd tenni. Szóval nem voltak nagy elvárásai. Ehhez képest még ezt sem tudja nyújtani a megvett termék. Elmondása szerint csak a személyije fér bele, más nem nagyon. Ahogy ő fogalmaz, még a telefonját se tudja eltenni a táskába. Ez persze viszonylag érthető, ha mondjuk egy nagyobb kijelzős telefonról van szó - valószínűleg ez a helyzet -, nem pedig egy Nokia 6300-ról mondjuk.

  @khloekalvina

  So when they say mini they really mean ₘᵢₙᵢ ... ##balenciaga ##minibag ##fyp ##fashion ##designer

  ♬ Spongebob - Dante9k

  A kommentekből kiderült, hogy nem csak ő járt így: mások is megvették a 675 font értékű, azaz 276 ezer forintba kerülő mini táskát, majd a kiszállítás után jöttek rá, hogy ez bizony tényleg elég mini.

  SEBAJ. MIVEL EZ EGY BALENCIAGA, EZÉRT MÉG ÍGY IS BIZTOS FEL LEHET VELE VÁGNI.