Máté, Mirella
7 °C
18 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Újabb képek jelentek meg a Szex és New York film forgatásáról, a rajongók pedig nincsenek elragadtatva.

  A felvételek azért is furcsák, mert a korábban nálunk is megjelent képeken a Carrie Bradshaw védjegyévé vált szőke hajjal láthattuk a színésznőt. Ezeken a képeken viszont úgy tűnik, mintha Sarah Jessica Parker ezúttal szakított volna a hajfestékkel és természetes, ősz hajjal szerepelne egy jelenetben.

  Lehetséges, hogy a történet alakulása kívánta meg az ősz hajszínt, ezt már csak akkor tudhatjuk meg, ha megjelent végre az új film.

 • Hosszú egy hét volt ez az énekesnő posztjai nélkül.

  GettyImages-945519386
  Fotó: Alberto E. Rodriguez / Getty Images Hungary

  Mint arról korábban az Index is beszámolt, igazán mozgalmas napokon van túl Britney Spears, akit szerelme, Sam Ashgari öt év együtt járás után végre eljegyzett. Az énekesnő nem sokkal később a hír bejelentése után már törölte is magát az Instagramról, majd Twitter-oldalán üzent rajongóinak, hogy ne aggódjanak, minden rendben van vele, csupán szeretne egy kicsit visszavonulni a közösségi médiából, hogy megünnepelhesse eljegyzését. 

  Britney visszatérésére durván egy hetet kellett várni, szeptember 20-án, hétfőn posztot először, elmondása szerint ugyanis már nem bírt többet távol maradni az Instagramtól.

  Néhány fotó a hétvégi kirándulásunkról, melyen az eljegyzésünket ünnepeltük a vőlegényemmel! Még mindig nem tudom elhinni! Nem tudtam tovább távol maradni az Instagramtól, szóval itt vagyok újra. UI: A fotók Palm Springsben készültek 

  — írta az énekesnő a fotókhoz, majd nem sokkal később megosztott pár táncos videót is. 

 • Annoni Zita és férje, Gianni közel hat évig küzdött azért, hogy gyermekük születhessen, aztán a tizedik lombikprogram során megtörtént a csoda, és megfogant a mára már egyéves Gianfranco.

  Zita a JOY-magazinnak adott interjút, melyben elárulta, a mai napig nagyon nehezen beszél arról, hogy mit jelent számára az anyaság. 

  Korábban akaratlanul is magamra vettem, amikor anyukák arról meséltek, hogy a gyermek érkezésével lett teljes az életük. A sokadik sikertelenség után ilyeneket hallva úgy éreztem, soha nem fogom mindezt átélni. Ostoroztam magam, depressziós lettem, kerültem a gyerek témát

  — mesélte a magazinnak Zita, aki elismerte, még mindig nem tettek le arról, hogy fiúknak kistestvére szülessen. 

  Mindketten testvérek mellett nőttünk fel, így nagyon bízunk benne, hogy érkezik majd egy kis testvér a családba. Mi mindent megteszünk érte!

  — fejezte be a modell. 

 • Új dokumentumfilm várható a brit királyi családról, amely elsősorban Fülöp herceg életéről szól.

  GettyImages-982931912
  Fotó: Antony Jones / Getty Images Hungary

  A dokumentumfilm eredetileg a herceg 100. születésnapjának alkalmából készült el, és a halála előtt, valamint után felvett interjúkat láthatjuk majd benne.

  A filmben több mint egy tucat királyi családtag vett részt, akik egyenként idéznek fel emlékeket az egykori hercegről. Így derül ki Fülöpről, hogy ő is csak egy átlagos nagypapa volt, aki szeretett viccelődni az unokáival. Vilmos herceg elmondása szerint nagyapja szerette a csínytevéseket, Erzsébet királynő nagy örömére.

  Levette a mustár fedelét, a kezébe vette és összenyomta a tubust, hogy a plafonra spricceljen. Sokszor bajba került a nagymamám előtt, amiért a legtöbb helyen, ahol étkeztünk, mustárral borította be a plafont.

  Több családtag szerint is a nyomok még mindig ott vannak a plafonon.

  Vilmos hozzátette:

  Élvezte ezeket a vicceket, élvezte a játékot a gyerekeivel és a nagypapaságot.

  A Prince Philip: The Royal Family Remembers holnap 21 órakor kerül adásba a BBC One-on.

  (Forrás: Indy100)