Lukács
1 °C
14 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Idén februárban röppent fel a hír, hogy visszavonul a színészkedéstől Emma Watson.

  GettyImages-1347211445
  Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

  A pletykákat a színésznő menedzsere és végül maga Emma is tagadta, így fellélegezhettek a rajongói.

  Azóta viszont nem igazán adott életjelet magáról, egészen mostanáig.

  Tegnap ugyanis újra nyilvános eseményen jelent meg, a londoni Earthshot díjátadó vörös szőnyegén pózolt a kameráknak. Erre legutóbb 2019-ben, a Kisasszonyok bemutatóján volt példa.

 • Palik László életében számtalan változás történt az idei évben.

  Szakmai szinten is nagyot váltott, ugyanis három évad és 303 epizód után úgy döntött, hogy búcsúzik nemcsak az Exatlontól, hanem a csatornától is. Az ügyességi és vetélkedőműsor magyar változata még2019 januárjában indult el hazánkban, aminek első évadával tért vissza Palik a képernyőre, és azóta is ő volt a műsorvezetője.

  Csodálatos sportembereket ismerhettem meg az elmúlt 3 évben. Látni és követni a harcukat egymással, sokszor önmagukkal, felemelő élmény volt minden egyes pillanatban

  – mondta Palik László a távozásakor.

  Egy biztos, a következő Exatlon-évad már egy másik TV2-s arccal tér vissza, de azt egyelőre nem tudni, hogy ki lesz Palik utódja.

 • Szaszák Zsolt, a Sztárban sztár leszek! versenyzője nagy port kavart előző héten, miután L.L. Junior erősen kritizálta utánzását egy azóta törölt Facebook-posztban. A fiú nem kért bocsánatot, inkább személyesen simította volna el az ügyet Juniorral, amire nem került sor.

  szaszák zsolt.png
  Fotó: Sztárban Sztár leszek! / TV2

  A műsor tegnapi esti adásában Mester Tamás Altass el! című számát kellett előadnia. A produkció Tóth Gabi szemébe könnyeket csalt, de Pápai Joci és Majka már kevésbé voltak elragadtatva tőle, le is pontozták a versenyzőt.

  Így lett a harmadik élő adás kiesője Szaszák Zsolt.

  A produkciót itt nézheti vissza:

  Itt pedig a zsűri értékelését:

 • Ahogy már az Index is megjósolta, a Blink-182 dobosa harmadjára tényleg egy Kardashian-klán-tagot vesz feleségül.

  GettyImages-1328076856
  Fotó: Jeff Bottari / Getty Images Hungary

  A pár tavaly decemberben kezdett el randizgatni, azóta pedig sülve-főve együtt vannak, számos alkalommal kerülnek intim közelségbe nyilvánosan, Travis pedig már a lány nevét is a szívéhez varratta.

  Ezzel a tempóval várható volt, hogy hamarosan lánykérés lesz.

  Az eljegyzésre a hétvégén került sor, amit Kourtney a tengerparton készült fotókkal és egy „örökké Travis Barker” címmel jelentett be Instagram-oldalán.

  A kommentekből ítélve az egész Kardashian–Jenner család nagyon örül a hírnek, és már az eljegyzési bulit is megtartották.