Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A tévés szerint közel a hetvenhez is pont ugyanolyan szerelmesnek lenni, mint tiniként.

    joshi
    Fotó: RTL

    Fél évvel ezelőtt rátalált a szerelem Joshi Bharatra, aki rádióműsorának hála ismerte meg Kiss Virág szinkronszínésznőt. 

    „Virág volt a vendégem, és akkor ott közben éreztük, hogy valami van. Aztán kávéztunk egyet” – kezdte megismerkedésük történetét a tévés, aki először valóban nem randi-szándékkal hívta el külön beszélgetni partnerét, de 2-3 találkozó után egyértelművé vált számukra, hogy ebben több van, mint barátság, főleg, hogy a búcsúzkodásaik nagyon nehezen sikerültek. Most már azt sem félt kijelenteni, szerinte kapcsolatuk örök és végleges, de a Reggeli műsorvezetőinek elárulta, 69 évesen semmivel sem különb érzés szerelmesnek lenni, mint anno tinédzserként.

    „Olyan, mint 16 évesen. A szerelem az ugyanaz, ugyanolyan lángoló, ugyanazok a vágyak, hogy együtt legyünk, a boldogság, a levitáció.”

    Bharat és párja ugyan össze még nem költöztek, de első közös nyaralásukon már túl is vannak, rengeteg időt töltenek együtt. A tévés szerint senkinek sem kell lemondania a boldogságról idősebb korban sem, egy ilyen sorsfordító esemény akár a legváratlanabb helyzetekben is beköszönthet egy ember életébe.

    „Nagyon fontos, hogy az ember nyitott maradjon. Nem kell cipelni a múltat.”

  • A rapper már nem tud máshoz fordulni.

    Mészáros Norina Rácz Béla Young G
    Mészáros Norina Rácz Béla Young G
    Fotó: Bodnár Patrícia / Index

    A Blikk számolt be róla, hogy Young G Béci kétségbeesetten fordult a követőihez, ugyanis nemrégiben eltulajdonították a Google-fiókját, ennek következtében pedig a 189 ezer feliratkozóval rendelkező YouTube-csatornájához sem fér hozzá. A rapper a több százezres megtekintésű dalai így elveszhetnek, és gyakorlatilag kijelenthető, hogy az életműve került veszélybe.

    „Egy élet munkája veszni látszik, de utoljára a remény hal meg. Tizenhét év, és nincs, aki a Google-nél átlátná a problémát. Kérem, ha valaki olyan látja ezt, akinek van valamilyen komolyabb kapcsolata a Google-hoz, írjon nekem! Ellopták a Gmailem, ami által a YouTube-omat is. Köszönöm, ha tudsz segíteni, sajnos a normál út nem megy, ide valami csókos kell!” – kérte a közösségi oldalán követőit Young G.

    „Napokat fektettünk a klipek elkészítéseibe. 189 ezer feliratkozót összegyűjteni nem olyan könnyű mostanában, és nem biztos, hogy aki 17 éve feliratkozott, most is megtenné. Ez egy előadóművészi fiók, amivel százezer feliratkozónál díjat nyertem, emléklapot is küldtek, és még így sem tudom bebizonyítani, hogy az enyém az oldal” –tette hozzá.