Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy 21 éves fiatal nő otthagyta pincérnői állását, hogy évi 300 ezer fontot (közel 127 millió forintot) keressen az OnlyFansen. Eközben a világot járja, és rövid időn belül már a második házát szeretné megvenni, ami régi állásával elképzelhetetlen lenne. A huszonéves Elsa Thora korábban felszolgálóként évi 18 ezer fontot (azaz 7 millió forintot) keresett, most pedig havonta keresi ennek kétszeresét erotikus videók és képet eladásával.

  A fiatal teljesen megdöbbent azon, hogy mennyit lehet keresni az oldalon, amikor az OnlyFans látogatottsága 2021-ben beindult. Most a világ minden tájára elrepül, és Thaiföldet, Olaszországot, Görögországot, Lengyelországot, Hollandiát és Balit is bejárta már, ahová legtöbbször barátait is magával viszi. 

 • Fotó Instagram
  Fotó Instagram

  A napokban bemutattuk, miként festenének napjainkban, olyan elhunyt hírességek, mint Freddie Mercury, John Lennon, Heath Legder, Tupac és számos mások a mesterséges intelligencia szerint. A modern technikát segítségül hívva gyakorlatilag megelevenedtek ezek a legendás előadók, akik, – ha ma is köztünk lennének–, továbbra is fantasztikus dolgokat alkothatnának.

  Alper Yesiltas török fotóművész most más szemszögből közelítette meg a kérdést. Fogta jelen korunk legnagyobb sztárjait, és előre tekerte náluk az idő kerekét, hogy megmutathassa, miként fognak kinézni 25 év múlva. A végeredmény pedig döbbenetesen valóságosnak hat, de beszéljenek inkább fotók önmagukért:

 • Haley Zega, aki mindössze hatévesen két napot élt túl egyedül a vadonban élelem, víz és menedék nélkül, aki azt állítja, hogy képzeletbeli barátja segített megőrizni a nyugalmát. A most 27 éves Haley akkor eltévedt, miközben nagyszüleivel és barátaival túrázott az amerikai Arkansas állam Ozark-hegységében, amikor mindössze hatéves volt. Nagyszüleitől, Jay és Joyce Hale-től egy vízesés közelében szakadt el, és rossz ösvényre tévedt, majd teljesen elvesztette irányérzékét.

  Haley a következő 52 órát azzal töltötte, hogy megpróbált eligazodni a hatalmas Ozark National erdöjében, mindezt képzeletbeli barátja, Alicia segítségével, miközben ezer ember kereste őt kitartóan. A Buffalo folyó mentén vándorolt, remélve, hogy az egy hídhoz és végül egy városhoz vezet. Mivel nem leltek rá így kislány a szabadban aludt. Két nap után, élelem és víz nélkül, Haleyt végül két férfi mentette meg, és öszvéreik hátán biztonságba hazavitték.

  „Sosem voltam igazán pánikolós, és extrém élet-halál helyzetekben nyugodt vagyok és problémamegoldó üzemmódban kapcsolok, akkor is végig így éreztem magam.” – mondta Haley, aki azóta az Arkansas állambeli Fayettvilleben színésznő lett.

 • Kristina Murphy, aki egy súlycsökkentő műtét és életmódváltás révén több mint 90 kilogrammot fogyott. Most megpróbálja 11 kiló laza bőrének műtéti eltávolítását, mondván, hogy anélkül nem tud megszabadulni a régi énjétől.

  A 34 éves Kristina Murphy, egy kétgyermekes anya az amerikai Pennsylvania államból, 175 kilogrammot nyomott a legsúlyosabb korában, aki egész életében küzdött a súlyával. A világjárvány idején a súlya kicsúszott a kezéből, és emiatt képtelen volt egyáltalán bekötni a cipőfűzőjét, vagy gond nélkül felmenni egy lépcsőn. A súlygyarapodás életének minden területére kihatott, és 2020-ban úgy döntött, hogy itt az ideje a drasztikus változásnak. 2021 januárjában egy sebésszel megkezdte gyomor szűkítő beavatkozását, és életmódjába beépítette az étrend és a testmozgás változtatását.

  A most 79 kilós Kristina még mindig testdiszmorfiától szenved, mivel a fogyás miatt becslések szerint 9-11 kilónyi megereszkedett, laza bőr maradt a hasa körül, de erre rövidesen újabb beavatkozás formájában megoldás születik. Elképesztő átváltozása valóban inspirálóan hat, amit azt mutatja, hogy kellő akarat erővel minden elérhető.