Koronavírus adatok

2022. jan. 19.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Sára, Márió
-7 °C
5 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ilyen festővásznakat se látni mindenhol!

  A 30 éves Brenda Delgado azóta mindenféle portrét fest a csótányaira, legyen az Pókember, vagy épp Spongyabob.

  Mint mondta, az egész csak egy hirtelen ötlet volt, a vászonként használt csótányokat pedig nem öli meg, legtöbbjük életben van, csak leragasztja őket, amig fest rájuk, majd utána elengedi őket.

 • A Victoria’s Secret Bella Hadid főszereplősével mutatta be Valentin-napi kollekcióját, amelynek darabjai között pánt nélküli melltartók és egyéb fehérneműk közül lehet majd választani.

  Nem is szaporítjuk tovább a szót, mutatjuk a modellt:

 • Az orosz származású Yulia Minina két évvel ezelőtt lett macskatulajdonos, de nem hitte volna, hogy ekkorára nő majd a házi kedvence.

  A Kefír névre keresztelt, Maine Coon fajtájú cica ugyanis időközben hatalmasra nőtt, és valószínű, hogy még mindig nem állt meg a növésben. Mostanra több kilót nyom, mint egy átlagos kisgyerek, és bár mérete miatt elsőre kicsit ijesztő látványt nyújt, Yulia szerint Kefír nagyon barátságos, és nyugodt természetű.

  A Maine Coon fajta, ahogy a neve is mutatja, Maine államból származik, és Észak-Amerika egyik legrégebbi fajtájaként tartják számon. Személyiségjegyeik miatt korábban gyakran nevezték kutyaszerűeknek a fajta egyedeit, ez pedig Kefírre is igaz.

  Amikor idegenek jönnek a házhoz, először mindenki összekeveri őt egy kutyával

  — tette hozzá a gazdája.

 • Idén érkezik a hatodik, egyben utolsó évad a Peaky Blindershez, amelyben vészesen közeledünk a második világháború kirobbanásához.

  tommy
  Fotó: YouTube

  A BBC sorozatának atyja, Steven Knight eredetileg hét évadon keresztül mutatta volna be a Shelby család történetét, azonban ki kellett egyeznie hat plusz egy filmmel, amely ténylegesen pontot tesz a sorozat végére.

  Azonban Knight nemrég adott interjújában arról beszélt, hogy ez a történet már régen túlnőtt az ő eredeti vízióján, ezért bele fognak menni a második világháború utáni időszakba is.

  Hogy ez pontosan mit jelent, azt egyelőre nem tudni, a Peaky Blinders-film 2023-ban érkezik, amely feltehetőleg lezárja az elmúlt hat évadot, és felvezeti a jövőt is. Kérdés, hogy ebben még szerepelni fog-e a Tommy Shelbyt alakító Cillian Murphy.

  (Gamestar)