2024. június 14. 21:00 ÉLŐ
Németország 2
Skócia 0
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Jelenleg 8 kutyával él együtt.

  miloviki.png
  Fotó: RTL

  Miló Viktóra immár 23 éve egyedül él, s mostanra nagyon vágyik arra, hogy párkapcsolata legyen. A 45 éves ökölvívó-világbajnok úgy érzi, nem teljes az élete, s lelkileg már készül az összeköltözésre szíve választottjával, ám a férfinak muszáj lesz elfogadnia, hogy nyolc kutyát is kap a szerelem mellé.

  Most már jöhetne az igazi. Szeretnék valakivel összeköltözni és kipróbálni, milyen. Még soha nem éltem együtt senkivel. És szerintem én is képes vagyok rá. Tök jó fej vagyok, annyira csúnya sem vagyok, nem tudom, mi lehet az akadálya

  – hozta fel a Fókusz riportjában a bajnok, aki mind a nyolc kutyájának külön szobát biztosít.

  Ha 24 órában össze vagyunk zárva, akkor igenis el kell fogadnia a kutyáimat, ezért inkább én megyek eleinte a férfihoz, és amikor úgy érzem, hogy a kapcsolat elkezd fejlődni, akkor meghívom a saját házamba. Ez lesz a vízválasztó: vagy megszereti a kutyáimat vagy nem lesz közöttünk kapcsolat

  – magyarázta Miló Viki, aki az édesanyjával azért nem ápol túl jó viszonyt, mert az kutyaellenes. 

  „Azt gondolja, hogy a kutyák miatt nincsen párom és, hogy nem vagyok normális. Sőt megkaptam a nagymamámtól azt is például, hogy a kutyák helyett miért nem fogadtam inkább örökbe egy gyereket. Nyilván tudom, hogy ők nagyon féltenek engem, hogy ha ők elmennek, akkor egyedül maradok. De hát eddig is egyedül voltam és megálltam a helyemet a világban!”

  (via RTL

 • Képernyőkép 2024-06-14 195334.png
  Fotó: Facebook

  Meglehetősen furcsa felirat került az M5 tévécsatorna egyik műsorának videójára, amely szerint a NATO-nak egykor volt egy „HVS szalonna” nevű főtitkára is. 

  Az adásban a közös európai hadsereg kérdéséről beszélt Somkuti Bálint hadtörténész, a MCC Geopolitikai Műhelyének kutatója. Az M5 videójára került felirat szerint egy ponton, 0:37-nél azt mondta a (mára gyakorlatilag eljelentéktelenedett) Nyugat-európai Unióról, hogy

  egy volt NATO-főtitkárt kértek föl a vezetésére, HVS szalonnát. 

  „HVS szalonna” valójában az a Javier Solana akart lenni, aki 1995 és 1999 közt állt a NATO élén.

  Elképzelhető, hogy az adást valamilyen gépi eszközzel, mesterséges intelligencia segítségével feliratozták, amely nem tudta megfelelően értelmezni a külföldi nevet, és így csúszott be a baki.

 • Képernyőkép 2024-06-14 193234.png
  Fotó: YouTube

  Németország győzelmére tippelt Bubi, egy afrikai elefánt a 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság nyitómérkőzésére. Ugyanígy tett egy másik „állati” jós, Ludwig, a tacskó is.

  A türingiai rezervátumban élő Bubinak az Eb nyitómérkőzésének, a Németország-Skócia meccsnek a győztesét kellett megjósolni. Bubinak egy labdát kellett elrúgnia Németország és Skócia zászlói felé, amelyek egy rögtönzött kapu két oldalán voltak elhelyezve. A labda végül Németország felé gurult (az elefánt, mint a videón látható, alaposan meglengette a német zászlót is).

  Hasonló eredményre jutott Ludwig, a tacskó is. A négylábú elé (a mérkőzés lehetséges kimeneteleit szimbolizáló) három kutyatálba tettek le csirkefalatokat. Ludwig szintén a német zászlót választotta: 

  A két állat közül Bubit a Paul, a polip lehetséges utódaként is emlegetik. Paul azzal vált híressé, hogy a  2010-es világbajnokságon a német válogatott összes mérkőzésének eredményét eltalálta.

 • Már sehogy nem tudja elérni Fannit.

  vvcsaszi.png
  Fotó: RTL

  Amikor Szabó Tibor, azaz VV Csaszi beköltözött a ValóVilág12 villájába, igencsak sikerült meglepnie a már bent élő fiatalokat, azzal meg pláne, amikor bevallotta, hogy kisfilmjében füllentett egy kicsit: a bemutatkozó videójában szingliként mutatkozott be, holott egy hétéves kapcsolatot hagyott kint a játék kedvéért.

  Amikor elmondtam a többieknek, hogy nekem párkapcsolatom van, és hogy nem is komolytalan, akkor olyan hiányérzet fogott el, amit el sem tudtam volna képzelni. Közel sem gondoltam volna, hogy ez a műsor ilyen nehéz. Olyan érzelmi hullámvasút ez a műsor, hogy aki kívülálló, az el sem tudja képzelni, milyen nehéz ez bent

  – magyarázta az RTL riportjában a magát császárnak kikiáltó egykori valóságshow-szereplő, aki belátta, hogy nagy hibát követett el azzal, hogy letagadta Fannit, azt pedig a lány sem nézte jó szemmel, amikor egyre közelebb kezdett el kerülni VV Verához.

  Mint ismert, Fanni rafinált módon üzent párjának: üzeneteket azokon a ruhadarabokon hagyott, amelyeket beküldött Csaszinak a villába.  A 23 éves villalakó ekkor gondolta át villalétét, s nem sokkal később úgy döntött, hogy feladja a játékot, mert Fanni fontosabb számára mindennél. Utolsó előtti estéjén azonban még sikerült intim helyzetbe kerülnie Verával, akinek azóta szintén el kellett hagynia a villát, a második párbajon ugyanis alulmaradt VV Duduval szemben. Csaszi az alkoholra fogta a dolgot, de azt se vette figyelembe, hogy lakótársai közül többen már jóval előtte óva intették attól, hogy Verára hajtson.

  Mostanra biztos, hogy Csaszi jóval többet veszített, mint szerette volna: nem csupán a VV12 fődíjától esett el, de Fanni szíve sem lehet az övé már.

  Nem tudom, hogy Fanni hogyan látta a játékomat. Azóta nem beszéltünk. Megértem teljesen őt, valószínűleg én is így viselkednék. Fanni mellett váltam kisgyerekből férfivá, nagyon sok dolgot tanított nekem ő is és a szülei is. Amikor jó dolog történt, ott volt mellettem, ahogy a rossz dolgoknál is. Nehéz kérdés, hogy van-e esély megmenteni ezt a kapcsolatot. Nem tudom elérni sehogy. Nem fogom zaklatni, tiszteletben tartom azt, amit ő szeretne. Sajnos egyre inkább azt érzem, hogy ezt nagyon elrontottam

  – ismerte be az egykori valóságshow-hős.