Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Szerettei várták a túlparton.

    DSC3755
    Fotó: Gerencsér Tamás / Index

    Ahogy arról az Indexen is írtunk, a szombati rossz idő miatt egy nappal elhalasztották a rajtot, így vasárnap kora reggel rajtolt el 42. Lidl Balaton-átúszás Révfülöp és Balatonboglár között. Bár profi versenyzők is rajthoz álltak, de szokás szerint nagy többségben voltak a szabadidő-sportolók, akik nem az órával vagy egymással versengtek, hanem fő céljuk az volt, hogy felejthetetlen élménnyel gazdagodjanak. Köztük Járai Máté színész is nekivágott a távnak, ugyanis régóta a  bakancslistáján szerepelt, hogy átússza Balatont, amit most sikeresen teljesített.

    Járai nagymamám emlékére is tettem, akinek az összes csodálatos balatoni nyarat köszönhetem. Önmagamért, hiszen nem az úszás az erősségem, és azokért is, akik a parton vártak: feleségemnek, aki mindig mindenben mellettem áll, immár 25 éves húgomnak, aki supp-pal teljesítette a távot, szemmel tartva engem a távolból. Hatalmas élmény volt! Köszönöm

    – írta Instagram-posztjában a színész, aki azt is megosztotta, hogy 2 óra 56 perc alatt sikerült leúsznia a távot.

  • Tóth Gabi és kedvese, Papp Máté Bence Pomázon tartott gyermektábort, amely lovaglással, énekléssel és tánccal telt eseményen közel negyvenen vettek részt. A szerelmesek megismerkedésük óta szerették volna megvalósítani közös álmukat, vagyis hogy létrehozzanak egy nyári tábort gyerekeknek, ahol átadhatják nekik a népzene, a néptánc és a hagyományok iránti szeretetüket.

    A hagyományápoló tábor helyszínére az egyik napon a Nébih is kiszállt, ahol egy névtelen bejelentést követően ellenőrzést végeztek. Az esetre reagálva az énekesnő elmondta: tudták, hogy „lesznek rosszindulatú emberek, akik mindent megtesznek azért, hogy ellehetetlenítsék őket”. Mindenesetre a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal mindent rendben talált, és zavartalanul folytatódhatott az élet a gyerekekkel. Tóth most Instagramján adta hírül, hogy sikeresen lezajlott a gyerektáboruk, melyről a következő sorokat írta.

    Megcsináltuk babája neki'. Ilyen fáradtak ritkán vagyunk, de olyan csoda hét volt a gyerekekkel, hogy csordultig van a szívünk! Újra látom, hogy a jó emberek köztünk járnak, és a hitem, szerelmem erősebbé vált, mint valaha! Átadni azokat a dalokat, táncokat, amiket ránk hagytak, az szívbeemelő érzés! Hallani az énekeket és látni azokat a táncokat, amiket megtanítottunk a táborozóknak… nem lehet szavakkal kifejezni!

    – fogalmazott az énekesnő, majd hozzátette:

    Együtt leküzdöttünk félelmeket, feldolgoztunk traumákat, és barátságok születtek. Együtt énekeltünk a tábortűznél, íjászkodtunk , lovagoltunk, karaokéztunk, táncházaztunk, sírtunk egymás vállán… Bebizonyítottuk, hogy egy a ritmusunk, összetartozunk! Mert a csoda bennünk van, és élni érdemes! Köszönjük a bizalmat! Folytatjuk.

  • Sok minden történt azóta az életében.

    PAP 1328
    Fotó: Papajcsik Péter / Index

    Kulcsár Edina közösségi oldalán emlékezett meg arról, hogy pontosan egy évtized telt el azóta, hogy megnyerte a Miss World Hungary szépségversenyét, melynek köszönhetően egycsapásra megváltozott az élete. Az influenszer édesanya fejére 2014 júliusában került a győztesnek járó korona, amely sorsfordító pillanatról Instagramján a következőket írta:

    10 évvel ezelőtt, ezen a reggelen úgy keltem ki az ágyból, hogy nem akartam elhinni, hogy előző este tényleg engem választottak szépségkirálynőnek. Nemcsak a szakmai zsűri szavazott nekem bizalmat, de a közönség is engem talált a legalkalmasabbnak a címre. Sosem fogom elfelejteni, amit akkor éreztem. A pillanatot, ami megváltoztatta az egész életemet

    fogalmazott bejegyzésében az egykori szépségkirálynő, majd így folytatta:

    Írhatnám, hogy milyen gyorsan elment ez a 10 év, ami bizonyos tekintetben igaz is, viszont az idő távlatában mégis azt gondolom, hogy rengeteg fantasztikus dolog történt velem ebben a 10 évben. Nagyon is tartalmas volt. Olyan sok tapasztalatot és élményt sikerült gyűjtenem, amikért csak hálás lehetek, és mindeközben anyuka lettem, ami a leginkább megkoronázta az egész életemet!

    – emlékezett vissza Kulcsár, aki néhány hónappal később a Londonban rendezett Miss World világversenyen második helyezett lett.

  • Az egykori szépségkirálynő rögtön tudta, Dietz Gusztáv lesz gyermekei édesapja.

    Képernyőfotó 2024-07-21 - 16.24.03.png
    Fotó: TV2

    Családjáról és az anyaságról mesélt őszintén a Story magazinnak Laky Zsuzsi. A modellnek két lánya született Dietz Gusztávtól, s mint felidézte, első találkozásukkor rögtön érezte, hogy az egykori sportoló nemcsak férje, de gyermekei édesapja is lesz egy napon.

    „Amikor megismertem Gusztit, tudtam, hogy ő az az ember, akivel jó lenne gyereket vállalni, de hogy ez mit jelent pontosan, nem tudtuk. Hiába olvastam szakirodalmat, mégsem készültem fel arra, hogy teljesen felborul az életünk. Nagy elvekkel indultam neki a szülőségnek, például biztos voltam benne, hogy az én gyerekem külön szobában fog aludni, aztán persze nem így lett” – kezdte a Farm VIP korábbi játékosa, aki számára a legfontosabb, hogy minőségi időt töltsön lányaival, így az sem zavarja, ha esetleg rumlit csinálnak a konyhában sertepertélő gyerekek.

    „(Luca) nagyon jó gyerek, empatikus, szeretetre méltó, jól tud alkalmazkodni, egy rossz szavam nem lehet, mégsem mindig könnyű. Igazi kamasz, aki néha visszahúzódik, és harapófogóval is alig tudom kiszedni belőle, mi történt, mondjuk, az iskolában. Folyton ábrándozik. A kisebbik, Lujzi most volt tízéves, ő tüzesebb, lobbanékonyabb, de még abban az életkorban van, amikor hallgat rám, mindent elmesél, és a testvérével sem veszekednek állandóan. De ez nem tart örökké.”

    Laky azt az elvet vallja, nem tudja mindentől megóvni gyermekeit, de nem is kell, hogy ez így legyen. Szerinte elkerülhetetlen, hogy butaságot csináljanak majd lányai, az a fontos, hogy ezekből mindig tanuljanak.

    „Azt szeretném, ha életrevaló felnőttek lennének, akik vállalják a tetteikért a felelősséget. Gusztival mindent megbeszélek, és ha ő azt mondja valamire a lányoknak, hogy nem, ahhoz én is tartom magam.

    Helyzettől függ, hogy melyikünk az engedékenyebb, összességében talán én vagyok a szigorúbb.

    Néha felemelem a hangomat, de aztán ugyanolyan gyorsan le is csillapodok. A gyerekekért élünk, róluk szól minden. A legfontosabb, hogy érzelmi biztonságban legyenek, és tudják, ránk mindig számíthatnak.”