Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Mikulás-ruhába öltöztették a kis Ábelt.

  Puskás-Dallos Peti és Puskás-Dallos Bogi kapcsolata idén szeptember elején új szintre lépett, akkor született meg ugyanis első közös gyermekük, Ábel. Az X-Faktor korábbi mentorai a kisfiú érkezése miatt életük egyik legboldogabb időszakát élik jelenleg, amit mi sem bizonyít jobban, hogy a szülővé válásról gyakran beszélnek, és a csöppségről is mutatnak képeket a közösségi oldalaikon, jóllehet a pici arcát nem mindig mutatják meg. A kis Ábelről szerdán is kikerült egy ilyen fotó, mégpedig Mikulás alkalmából.

  A kis Ábelt ünnepi szettbe öltöztették e különleges nap miatt, de az anyukája, Dallos Bogi sem feledkezett meg arról, hogy karácsonyi pulcsit húzzon.

  Az énekesnő a fotóhoz csupán annyit írt: „Santa baby”.

 • Alaposan kibabrált a rég nem látott hómennyiség az országgal. Az Útinform folyamatosan frissülő tájékoztatása szerint is rengeteg helyen nehezíti a közlekedést a téli időjárás, sőt vannak szakaszok, ahol autóval sem érdemes megindulni. 

  A honlap összesítése szerint ugyanis Komárom-Esztergom vármegyében kisebb hóátfúvások miatt járhatatlan lett több alsóbbrendű útvonal is. Ezek közé esik a Pilisszentlélek felé vezető útszakasz is, csak a helyi lakosokat engedik el a hóval borított útra. A falu neve sokak számára onnan lehet ismerős, hogy itt forgatják az RTL egyik sikeres sorozatát, A mi kis falunkat , amelyben Pajkaszeg néven ismert.

  Részlet A mi kis falunk című sorozatból
  Részlet A mi kis falunk című sorozatból
  Fotó: port.hu
 • Sírva búcsúztak a színésztől.

  Képernyőfotó 2023-12-06 - 21.27.16.png
  Fotó: TV2

  Azonnal orvoshoz vitték a Farm VIP egyik játékosát, Rékasi Károlyt, miután a színész csúnyán lesérült egy feladat után. Fájlalta, bedagadt a bokája, ami annyira rossz állapotba került egy éjszaka alatt, hogy Gáspár Zsolti úgy döntött, rögvest megvizsgáltatja meg a sárga csapat tagját.

  „Ezzel nem lehet játszani. Most megdöbbentem én is. Ezt meg kell néznie egy szakembernek” – mondta a gazda, majd autóba ültette a színészt. Hiába bíztak társai és ő maga is abban, hogy gyógyszerek és néhány nap pihenő után helyrejöhet a lába és folytathatja a játékot, végül rossz hírrel tért vissza a parasztházba.

  Figyeljetek, a végével kezdem. Az van, hogy hazamegyek. Nem azért jöttem ide, hogy ezért menjek el, így menjek el. Nem azért jöttem ide, hogy kudarccal távozzak

  – közölte a hírt Rékasi könnyeivel küszködve. Búcsúját sokan nem bírták ki sírás nélkül.

 • Kasza Tibinek mesélt róluk.

  Polgár Tündével kezdődött meg a Szerencsekerék új évada, a házigazda Kasza Tibor pedig érdekes kérdésekről faggatta őt a stúdióban. Például, hogy vannak-e világsztár szomszédjaik Floridában.

  „Elég sok ismert ember él a környékünkön, a ZZ Top egyik tagja például. Mick Jagger, miután a legújabb feleségének a szülei onnan származnak, vett ott a környékünkön egy házat az asszonynak, hogy legyen hova lejárni. De sajnos még sosem futottunk össze a piacon” – mesélte a Farm VIP legutóbbi kiesője, hozzátéve: Rosie O'Donnell humoristát viszont látta már a híres-neves piacukon.

  A műsorvezető erre bevallotta, náluk is jelen van már celeb-turizmus, Legyen Kasza Tibi szomszédja! címen próbálják eladni az otthona közelében lévő házakat.

  Ott, ahol mi lakunk állítólag tartanak ilyen túrákat az ingatlanosok. Imitten lakik a …, és akkor végig viszik az embereket. Marha boldog vagyok tőle.

  (via Bors)