Koronavírus adatok

2022. jan. 27.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Angelika
-3 °C
5 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Új szintre emelte kapcsolatát Macaulay Culkin és kedvese, Brenda Song. A Reszkessetek, betörők! című filmek sztárja négy együtt töltött év után elérkezettnek látta az időt arra, hogy eljegyezze az egykori Disney-sztárt.

  A titkos eljegyzés hírét a People magazinnak szellőztette meg a pár egyik közeli ismerőse. Hogy nem csupán pletykáról van szó, az is bizonyítja, hogy a színésznőt a napokban egy hatalmas, csillogó gyémántgyűrűvel az ujján kapták lencsevégre.

  Culkin és Song négy éve alkotnak egy párt, a 2019-ben megjelent, Changeland című film forgatásán, Thaiföldön kerültek közel egymáshoz. Először 2017 júliusában hozták őket hírbe egymással. Szerelmük gyümölcse, Dakota 9 hónappal ezelőtt született. 

 • Szerdán ünnepelték házasságuk első évfordulóját, az idáig vezető út azonban közel sem volt problémáktól mentes.

  Mint arról korábban az Index is beszámolt, első közös kislányuk, Berki Emma Kateřina megszületése után Berki Krisztián és Mazsi csúnyán eltávolodtak egymástól, kapcsolatuk pedig soha nem látott mélypontra került – Krisztián szerint ez azonban valahol még jót is tett házasságuknak. 

  A showman szerda éjszaka posztolt évfordulójukkal kapcsolatban a Facebook-oldalára, mint írta, egy hónapja még válni szeretett volna, ugyanis azt érezte, hogy felesége gyűlöli őt. 

  Házasság! Ma van a házassági évfordulónk! Szomorú, hogy 10-ből 7 válással végződik... ezt tudjuk, de vajon a 7-ből hány pár akarja felismerni és dolgozni azon ha baj van? Tudjátok, én 1 hónapja is még válni akartam... azt éreztem a feleségemen, hogy gyűlöl... de annyira, amennyire embert lehet gyűlölni... aztán egyszer csak tudod, amikor az egyik fél üvölt: te beteg állat vagy, neked pszichológushoz kéne elmenned...

  – kezdte posztját Berki, aki szerint ebben a helyzetben két választása van az embernek: 

  1. kib@szottúl megsértődsz... Egó-ból, hogy neked senki ne mondja már meg... és itt már vesztes vagy...

  2. vagy tényleg elmész és kérsz segítséget. Persze csakis akkor, ha a kapcsolat a házasságotok előrébb való és fontosabb a saját személyedtől! (Mert ugye mindenki ezt mondja... Csak nem úgy cselekszik)

  – folytatta. 

  Tudjátok, Ő akkor is szeret amikor gyűlöl és kiabál... pedig könyebb lett volna elengednie a kezem... de nem tette, sőt, gyűlölve szorította a leginkább és nem engedte el... Ő az igazi Nő az igaz szerelem és most már az igazi szövetségesem

  – fűzte hozzá Berki, hozzátéve, hogy házasságát a szerelem és a pszichológusa mentette meg. Elmondása szerint szeretne legjobb apa és férj lenni, de ezt nem tanítják sehol, pedig számára többet jelent mindennél.

 • Teljesen sokkolta az anyukát a felismerés, amikor egy pókot talált az ebédjében.

  giphy-3.gif
  Fotó: giphy.com

  Katie Moss csirkés és baconös tekercset rendelt az egyik legnépszerűbb gyorsétteremből, azonban egy váratlan hozzávalót talált a menüben. Történt ugyanis, hogy egy hatalmas pók került a tekercsbe, amire a 21 éves nő rá is harapott, csak az tűnt fel neki, hogy valami szokatlanul kemény a szendvicsben.

 • Ez a 19 éves lány kénytelen volt nevet változtatni, miután az iskolában folyamatosan piszkálták.

   A 19 éves Jasmine Dagless eredetileg az Ikea nevet kapta születésekor, azonban a Svéd bútorcég rányomta a bélyeget a lány életére, emiatt pedig folyamatosan diáktársai durva vicceinek volt kitéve.

  A lány egyébként konkrétan az IKEA után kapta a nevét, miután az anyja a terhessége alatt látott egy reklámot, a név pedig megtetszett neki.

    Azonban Jasmine megelégelte az állandó élcelődést, majd amint lehetősége nyílt rá, megváltoztatta a nevét.