Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Szóba került a rendező legutóbbi filmjének sokat vitatott jelenete.

  A Volt egyszer egy... Hollywood egyik emlékezetes jelenete, amikor a Margot Robbie által alakított Sharon Tate elmegy a moziba, hogy megnézze a saját filmjét. Mint ismert, ott kisvártatva lekerül a csizma Robbie-ról, aki csupasz lábait az előtte lévő szék támláira helyezi, amit a nézők hosszú percekig kémlelhetnek. Emiatt – meg persze más, hasonló tartalmú snitt miatt – sokan lábfétissel vádolták meg Quentin Tarantinót.

  Ahogy azt most a színésznő a Vogue videójában felidézte, a talpa nem véletlenül maradt olyan piszkos – a forgatás előtt ugyanis mezítláb rohangált a díszletek között, és a koszt később a rendező nem engedte lemosni.

  „Piszkosak maradtak, mert Quentin azt mondta: »Ne, meg ne most őket! Így természetes, maradjon így!«” – mesélte Robbie, akinek mostanság újból elkezdtek a lábáról beszélni – ezúttal a Barbie-film trailerje miatt.

  (via 24.hu)

 • Valaki biztos hagymát szeletel, azért párásodott be a szemünk.

  Képernyőfotó 2023-05-29 - 14.53.24.png
  Fotó: instagram

  Egy emberként érzékenyült el az internet egy megindító videót látva, amelynek főszereplője egy Limbani nevű csimpánz. A majmot születése után, kritikus állapotban hagyta el az édesanyja, így egy házaspár nevelte, amíg olyan korba és fizikai kondícióba nem került, hogy egy állatkert fogadni tudja őt.

  Ennek már ugyan közel hét éve, de a jelek szerint nem csak a pótszülők, de Limbani sem feledkezett meg élete első szakaszáról, nemrég ugyanis újra találkozott szeretett nevelőanyjával és apjával, akiknek izgatottan ugrott a nyakába:

 • Erről az esetről is készült videó.

  Pár héttel ezelőtt nagyot ment egy felvétel az interneten, amelyen Taylor Swift koncertje közepén üvöltött le egy biztonsági őrének, hagyja abba az egyik néző piszkálását.

  Kísértetiesen hasonló videó készült a minap Selena Gomezről is, aki Beyoncé Renaissance turnéjának párizsi állomásán bukkant fel a közönség soraiban. Miközben az énekesnő a helyére igyekezett, egy rajongó oda akart szaladni hozzá, Gomez testőre azonban határozottan visszalökte őt. Ezt követően az egykori Disney-híresség alaposan leszidta a szekuritist, látszólag nagyon nem tetszett neki a férfi viselkedése.

  „Selena olyan erősen védte meg a rajongóit!”

  – fogalmazott a jelenetről készült videót feltöltő posztban egy szemtanú.

 • Egyesek szerint jobban néz ki, mint valaha.

  Igazán remek formában van Orlando Bloom, akit strandolva kaptak lencsevégre lesifotósok. A 46 éves színész két cannes-i esemény közt hűsölt egy kicsit a francia riviérán, kidolgozott felsőtestét látva pedig nem is nagyon bírtak magukkal a kommentelők:

  „Katy mázlista” – írták egy hozzászólásban párjára, Katy Perry énekesnőre utalva, míg más úgy fogalmazott:

  „Orlando úgy öregszik, mint a jó bor! Mindig dögös volt, de most még jobban néz ki, mint valaha!”