Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy ideje nem posztolt közös fotót a feleségével, ezért azt kezdték el híresztelni, hogy istenhozzádot mondtak egymásnak.

  Az Instagram-oldalán ugyan viszonylag aktív volt, feleségével, Kovács Dorottyával azonban nem tett közzé közös fotót az utóbbi időben Tokár Tamás, ezért követői közül többen azt gondolták, hogy valami nincs rendben a házasságukkal. A Fókusz korábbi műsorvezetője és az influenszer a pletykákat megelégelve újra életjelet adtak magukról a népszerű platformon: cáfolták, miszerint szakítottak volna. 

  Állítólag elváltunk, de legalábbis már nem vagyunk együtt. Na de mindenesetre abban sokan biztosak, hogy para van és nem vagyunk jóban. Ennek pedig a legfőbb bizonyítéka nem más – teljesen egyértelmű módon –, hogy MÁR RÉGEN VOLT KÖZÖS FOTÓ. Huh, hát ha elmesélném az elmúlt 1 hónap történéseit – amit épp nem itt a közösségi médiában éltünk meg – akkor talán minden világos lenne. Ügyvéd pont nem kellett hozzá, pedig látott már olyat a világ. Szóval újra itt és majd újra sok helyen

  – vallotta meg a tévés.

 • A színésznő úgy gondolja, hogy azért, mert nő, még nem kötelező anyává válnia.

  KARL6886
  Fotó: Karip Tímea / Index

  Oroszlán Szonja Rónai Egon Húzós című műsorában vendégeskedett, ahol őszintén vallott arról, hogy sokáig csak azért akart anya lenni, mert meg akart felelni a társadalom elvárásainak.

  Őszintén szólva, soha nem akartam gyereket, ezért nem is volt nehéz lemondani az anyaságról. Hiszen csapongó életet élek, mindig megyek valahova, és szűnhetetlen bennem a szorongató vágy, hogy megtartsam a szabadságomat. Ebbe az életformába nem fért bele a gyerek

  – mondta a színésznő, akinek sok időbe telt, mire beismerte maga előtt, hogy nem, vágyik az anyaságra. Kezdetben sokáig meg akart felelni a társadalmi elvárásoknak, de mostanra már nyíltan és őszintén tud beszélni a döntéséről.

  Rá kellett jönnöm arra, hogy a gyerekvállalás egyszerűen nem nekem való, és nem is szeretném. Nagyon megnyugtató volt, amikor ezt bevallottam magamnak, onnantól kezdve többet nem is görcsöltem rajta. Könnyedén beszélek erről a témáról másoknak is, és mindig elmondom, hogy ez az én döntésem. Azért mert nő vagyok nem kötelező anyává válnom.

  fejtette ki Oroszlán Szonja az ATV YouTube-csatornájának műsorában, amit a Blikk szemlézett.

 • A rajongók többet is meg akartak tudni a mutatós darabról, amiről kiderült, hogy olcsó másolat.

  Fotó: YouTube/Frizbi TV
  Fotó: YouTube/Frizbi TV

  Kozso nemrég Hajdú Péter Frizbi TV nevű YouTube-csatornájának műsorában vendégeskedett, ahol tőle megszokott módon ezúttal is rendkívül igényes viseletben jelent meg. Öltözködési stílusa teljes mértékben tükrözte az énekes egyedi ízlésvilágát, karórája pedig külön szembetűnő volt a szereplése során. Úgy tűnt, hogy Kozso az alkalomra egy szép és látszólag igen drága darabot választott, rajongói pedig többet is meg szerettek volna tudni a mutatós darabról, amihez egy TikTok-videós szakértő véleményét kérték ki. A Beszéljünk órákról nevű oldal tulajdonosa meg is nézte az említett órát, és egy kis utánajárás után megállapította, hogy hamisítvány – szúrta ki a Ripost.

  Mint kiderült, Kozsónak még csak nem is kellett volna mélyen a zsebébe nyúlnia, ha szeretett volna egy eredeti Bvlgari karórát, hiszen az a típus, aminek a másolatát viselte, nagyjából 350 ezer forintért bárki számára elérhető. Természetesen azzal, hogy valaki egy olcsó utánzatot visel a csuklóján, önmagában nem lenne gond, de ugyanitt azt is elárulta az előadó, hogy súlyos milliókat keres csak a különleges festményeivel. 

  @beszeljunkorakrol Válasz @h.tommy82 részére Kozsó órája Hajdú Péter Frizbi TV műsorából egy Bulgari Rettangolo kronográf lenne, de van vele egy kis gond... #órák #karóra #hírességekórái #nevegyetekreplikát ♬ eredeti hang - Beszéljünk órákról
 • Egy mentett elefántot nemrég műlábbal láttak el, hogy újra képes legyen járni. A Chhouk névre hallgató, 11 éves ázsiai elefántnak fiatalon amputálni kellett a végtagját, miután egyéves korában csapdába esett. Hányattatott sorsa után a Wildlife Alliance kambodzsai természetvédelmi szervezet fogadta be, ahol aztán partnere, a Paradise Wildlife Park segített finanszírozni egy újrahasznosított gumiból készült lábprotézist. Chhouk a megmentése óta egy védett rezervátumban él, és láthatóan mára már teljesen megszokta a protézisét, amellyel szaladni is képes.