Koronavírus adatok

2022. jan. 21.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Vince, Artúr
-6 °C
4 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Senki sem tudott az énekes felesége, Priyanka Chopra terhességéről – mint kiderült, nem véletlenül.

  GettyImages-1149966063
  Fotó: Pascal Le Segretain / Getty Images Hungary

  A TMZ információi szerint a pár első közös gyermeke szombat délelőtt született meg egy dél-kaliforniai kórházban, mint kiderült, béranya útján. A lap azt is tudni véli, hogy a baba neme kislány, a nevét, vagy bármiféle más információt azonban egyelőre még nem sikerült kideríteniük. 

  Mint arról korábban az Index is beszámolt, Nick Jonas és Priyanka Chopra még 2018-ban házasodtak össze egy több napon át tartó, felettébb fényűző ünnepség keretében, az ara több mint húsz méteres fátyla ugyanis szinte mindenki emlékezetébe belevéste magát.

 • Denis Suka, az Instagram jacht moguljaként ismert influenszer különleges ötlettel állt elő.

  A közösségi média sztár az Abbasli Design nevű céggel közösen tervezte meg az új szuperjachtot, amit Mogul 777 névre kereszteltek, 77,7 méteres hosszúsága miatt. A luxusjacht bármilyen igény kiszolgálására alkalmas, a fedélzeten van kandalló, a jacht tetején pedig még egy helikopter leszállópályát is építettek.

  De a legkülönlegesebb mégis az, hogy a fedélzeten kialakított, üvegfenekű medencéhez tartozik egy saját vízesés, így lehetővé teszik a vendégek számára, hogy a vízi élővilágot megcsodálva úszkálhassanak, miközben egy vízesés csobog mellettük.

 • Az énekesnő és kedvese kicsípte magát a randira.

  Christina Aguilera és vőlegénye, Matthew Rutler talpig feketében mentek randizni, amiről a Just Jared Instagram-oldala is beszámolt.

   Egyébként nem mindenki volt odáig a szettért, akadt olyan rosszindulatú kommentelő, aki szerint az énekesnő a feketével igyekszik elfedni, hogy felszedett az ünnepek alatt.