Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
14 °C
28 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Anne Hathaway igazi divatguru!

  Ann
  Fotó: Instagram

  A színésznő a cannes-i filmfesztiválon mutatta be, hogy milyen színesen és változatosan öltözködik. A varosban mászkálva több alkalommal is lekapták a fotósok, és Hathaway farmerben vagy épp ruhában, de mindenhogy elbűvölte az embereket.

 • Érdemes lesz bekészíteni hideg élelmet, ha elindítjuk május 27-én a Stranger Things 4. évadát, ami maratoni hosszúságú lesz.

  A két részre bontott évad első fele 7 részből fog állni, ami jövő héten már elérhető is lesz a Netflixen, míg a második felvonásra július 1-ig kell várnunk. Nemrég kiderült, hogy a szokásos 50-60 perces részek helyett sokkal hosszabb, helyenként 1,5 vagy épp 2,5 órás epizódokkal is operál majd a Stranger Things, ami visszafordíthatatlanul menetel a végjáték felé. 

  Egyébként a nyitórész első 8 percét is elérhetővé tették azoknak, akik nem bírnak még várni pár napot a Hawkingba való visszatéréssel.

 • Kourtney Kardashian és Travis Barker között akkora a szerelem, hogy már egyeseknek sok is lehet.

  Kourtney
  Fotó: Instagram

  Olaszországban tartják az előesküvői vacsit Travis Bakerék, ahová számtalan sztár lesz hivatalos. A páros a képek tanúsága szerint nagyon egymásra van kattanva, bár kérdéses, hogy ez indokolja-e, hogy Travis fagyinak nézve Kourtney homlokát megnyalja azt.

 • Nemrég az Index is beszámolt arról, hogy a 2018-ban elhunyt Stan Lee ismételten felbukkanhat a Marvel-filmekben, méghozzá úgy, hogy digitálisan raknák őt bele a korábbi, fel nem használt jelenetei segítségével.

  Lee
  Fotó: Northfoto

  Létezik ugyanis egy szerződés, aminek értelmében a stúdiónak joga van ahhoz, hogy felhasználják Stan Lee-t mindenféle produkcióban, legyen az film, sorozat, vagy más egyéb, ami hozzájuk köthető, ráadásul ez a megállapodás 20 évre szól.

  Azonban ennek hallatán rengetegen felháborodtak, mondván a Disney még a halála után is ki akarja zsákmányolni Pókember és számtalan más képregényhős atyját.

  A Twitteren többen is hangot adtak véleményüknek, ahol nem kíméltek a Disney-t. Jay Bauman, a Red Letter Media gyártócég alapítója például így vélekedik a dologról:

  Az utolsó éveiben is kizsákmányolták Stan Lee-t, erre még most sem hagyják békében nyugodni. Elmentek ti a p*csába!

  Harry Kassen, kritikus szerint kegyetlenség a Disney részéről, hogy Lee-t egyfajta brandnek tekintik, és ő is megemlítette, hogy végső soron nem is meglepő a részükről, hiszen életében is ezt tették vele.

  Az IndieWire oldalán is fel-fel bukkantak a rajongók véleménye, akik úgy gondolják, hogy egyszerűen kiárusítják Stan Lee-t, aki már nem is egy személy, inkább egy Marvel karakter, aki felett a Disney az úr.

  (IGN Hungary)