Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Szívesen kialakítanának Magyarország mellett egy másik európai bázist is.

    Ördög Nóra és családja imádnak utazni, férjével és gyermekeikkel már valamennyi kontinensen megfordultak már.

    Épp ezért nem meglepő, hogy a műsorvezető nemrég arról beszélt, eljátszottak már  a gondolattal, hogy Magyarország mellett legyen egy külföldi bázisuk is, ahová bármikor elszökhetnek – erre a nyilatkozatra kérdezett most rá a tévésnél a femcafé a friss interjújában.

    „Én azért szeretem kimondani az ilyen távlati terveimet, vágyaimat, és egy interjúban valóban elhangzott, hogy nagyon jó lenne egy másik országban esetleg, de Európán belül maradva kialakítani egy bázist, mert valahogy azt érzem, hogy ha ezek így kimondódnak, ezek a vágyálmok, akkor előbb-utóbb mi magunk is közelebb kerülünk ahhoz, hogy ezt megvalósítsuk” – kezdte a kétgyermekes édesanya, hozzátéve: 

    „Még nincs semmi konkrétum egyébként, ez csak egy érzés, ez csak egy következő távlati terv. De azzal, hogy ezt sokszor elmondom és elkezdtem beleültetni az emberek fejébe, remélem, hogy közel tudok hozzá kerülni."

  • A vízszámlája már kevésbé volt vicces.

    Már-már saját mentális egészségét kérdőjelezte meg egy amerikai férfi, Jacob James, miután rendszeresen arra ért haza, hogy garázsában folyik a csap. Pedig biztos volt benne, hogy mindig elzárta azt, így a sokadik hasonló alkalom után a 32 éves James úgy döntött, utána jár a rejtélynek, és térfigyelő kamerát szereltetett fel a szóban forgó mosdó fölé.

    Ennek hála kiderült, nem egy vízpazarolásra specializálódott szellem, vagy a Reszkessetek, betörők! tolvajpárosa hagyta nyitva azt, hanem kutyája, Neylond a tettes. Az angol véreb titokban megtanulta kinyitni a csapot, gazdája távollétében pedig kiszolgálta magát friss vízzel – csakhogy a trükk második fele, a csap elzárása már nem ment neki, így több mint 100 dolláros, azaz mintegy 36 ezer forintos számlát hozott össze gazdájának. A csap azóta leszerlésre került, Neylond pedig a róla készült felvételeknek hála az internet kedvencévé vált.

    (yahoo)

  • Végül bejött a trükk.

    DSC2605
    Fotó: Kaszás Tamás / Velvet

    Csonka András nemrég a Story magazinnak adott interjút, melyben arról mesélt, hogyan igyekezett szerepet kapni a '90-es évek népszerű magyar szitkomjában, a Família Kft.-ben. Mint kiderült, a színész hisz a gondolat teremtő erejében, ezért spirituális úton is igyekezett bevonzani magának az áhított szerepet.

    „Akkoriban indult a Família Kft., és bár már kiválasztották a szereplőket, megvolt a próbaadás, a szereplők fotózása, bemutatása, én mégis nagyon be akartam kerülni. A Szomszédok sikere óta tudtuk, hogy egy ilyen munka hatalmas lehetőség lehet. Ezért elkezdtem a korábban tanult technikát alkalmazni. Mindennap a sorozatra gondoltam, átéltem, hogy benne vagyok a stábban.” – magyarázta a színész, akinek technikája végül bejött, legalábbis ő ennek tulajdonítja.

    Egyszer csak aztán a semmiből ott találtam magam a Família Kft.-ben. Felkértek a szerepre, mert elhittem, hogy képes vagyok rá, és nekem is van helyem ebben a sorozatban. Legalábbis nekem megnyugtató arra gondolni, hogy ezért történt minden úgy, ahogy. Tény, hogy a pozitív gondolatokkal fel tudjuk építeni magunkat, míg a negatív gondolatok képesek minket lerombolni, és az egészségi állapotunkra is hatást gyakorolnak. A hit, sőt továbbmegyek, az önmagunkba vetett hit, a relaxáció csodákra képes, érdemes kipróbálni

    – fogalmazott.