Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy visszaeső zaklatója tört be a híresség kaliforniai rezidenciájába.

  GettyImages-1235451581
  Fotó: Nbc / Getty Images Hungary

  A TMZ értesülései szerint Aharon Brownt már korábban is letartóztatták az énekesnő zaklatásáért, mivel 2021 szeptemberében Ariana Los Angeles-i otthonánál egy vadászkéssel a kezében kiabált, azzal fenyegetőzve, hogy a híresség életére tör.

  A távoltartási végzése ellenére a férfit most ismét letartóztatták Ariana Grande zaklatásáért, ugyanis ezúttal a popsztár 29. születésnapján annak montecitói otthonába tört be. A zaklatónak sikerült bejutnia az énekesnő otthonában, aki szerencsére nem tartózkodott otthon, és a riasztórendszer jelzése után a kiérkező rendőrök őrizetbe vették a férfit. 

  Brown ellen vádat emeltek zaklatás, betörés, elektromos vezetékek megrongálása, valamint bírósági végzés megszegése és akadályoztatása miatt. A férfi ártatlannak vallotta magát, jelenleg is őrizetben van.

 • Korábban már többször is eltávolodtak egymástól, később azonban mindig egymásra találtak – most azonban úgy néz ki, végleg vége a kapcsolatuknak. A rapper és kosárlabdázó barátnője ugyan még nem szólaltak meg az ügyet illetően, egy közeli barát a Story magazinnak azonban megerősítette a szakítás tényét. 

  Valóban nem alkotnak már egy párt, igaz a hír 

  – magyarázta az informátor. 

  Curtis korábban már többször is hangoztatta, hogy nem egyszerű eset, és bár bevallása szerint a kábítószer-fogyasztással már felhagyott, a koncertek miatti távollét és éjszaki élet bizonyára megterhelő lehetett kedvese számára.

  (Forrás: Story)

 • A 47. éves színésznőn nem fog az idő vasfoga, sőt: talán jobban néz ki, mint valaha!

  Eva Longoriát Olaszországban, a Taormina Filmfesztivál vörösszőnyegén kapták lencsevégre kedden, ahova egy nyitott hátú, elől csipkékkel díszített, merészen áttetsző fekete ruhában érkezett.

  A Született feleségek sztárja úgy tűnik, valahogy megállította az időt, mással ugyanis nehezen magyarázható, hogy másfél évtizede képtelen szinte egy napot is öregedni: még mindig is elképesztően néz ki, így érthető hát, hogy csodás estélyiében ellopta az esti showt, és a fotósok kedvenc múzsájává vált. 

 • Szem nem maradt szárazon.

  Képernyőkép 2022-06-30 102637.png
  Fotó: Balázsék oldala / Facebook

  Sebestyén Balázs és Vadon Jani előszeretettel vetik bele magukat mindenféle őrültségbe, hogy a közönséget, de legfőképp magukat is szórakoztassuk. Legutóbbi műveletük során az élő ördöglakatból szerettek volna kiszabadulni, ez azonban többszöri próbálkozásra sem jött nekik össze – a próbálkozásról készült videónak azonban minden másodperce aranyat ér.

  Kipróbáltuk az élő ördöglakatot... biztos van, akinek sikerül...

  – írták a videóhoz, melyet alább nézhet meg ön is: