Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A 26 éves színész-énekes jelenleg a The Driver Era nevű bandájával turnézik, és a fellépésein készült felvételek láttán, bizony mindenkinek elállt a lélegzete.

  énekes
  Fotó: Instagram

  "Mégis mi a sz*rt énekelhet Ross Lynch, miközben így néz ki?" 

  "Ross Lynch felkapottá vált, mert dögös, pont úgy, ahogy annak lennie kell"

  Lynch egyébként a 2011-2016 között Austin és Allyben futott be igazán, de azóta számos más produkcióban is szerepelt, illetve aktívan egyengeti zenészi karrierjét is.

 • Videóra vettek egy férfit egy strandon New Yorkban, amint épp egy cápával birkózik.

  cépabunyó
  Fotó: Instagram

  A Smith Point Beach a Fire Islanden található, ahol egy kisebb cápát sodort partra a víz, miközben többen épp ott sütkéreztek. Ekkor jelent meg a semmiből egy férfi, aki birkózni kezdett az állattal a homokban, amin mindenki megdöbbent, azonban ha jobban megfigyeljük, láthatjuk miről is van szó.

  A férfi ugyanis nem verekedni akart a szerencsétlen cápával, hanem segíteni rajta, mert egy horog akadt a pofájába, ezt próbálta eltávolítani, amit mások birkózásnak gondoltak.

  Végül egy másik férfi segítségével sikerült eltávolítani a horgot, a cápa pedig sértetlenül visszakerült a vízbe.

 • Katonai mintás, vastag kerekű járgányával szelte az utakat a 74 éves színész.

  Arnold Schwarzenegger újra és újra bebizonyítja, egyszerűen nem tud megöregedni! Ezúttal egy Tortonóban készített fotósorozat állít ennek tanúbizonyságot, amelyen a 74 éves akciófilmsztár vagány szettben, térdzokniban és piros lencsés napszemüvegben pattant kerékpárra, ráadásul abból is egy látványos, terepmintás, széles kerekű darabra.

  A még mindig félelmetesen izmos Schwarzenegger úgy szelte az utakat, mintha egy menő középiskolás lenne, nem csoda hát, hogy még mindig egy generáció példaképének számít!

 • Berepült az első fotó Az éhezők viadala előzményfilmjéből.

  00480793 000001
  Fotó: Lionsgates via BestImage / Northfoto

  Rachel Zegler és Tom Blyth főszereplésével érkezik jövőre az Énekesmadarak és Kígyók Balladája, ami Az éhezők viadalának cselekménye előtt játszódik, és a központban a fiatal Snow, illetve a 12-es körzet kiválasztottja, Lucy lesz, aki részt vesz a 10. viadalon.

  A film bemutatója még ugyan messze van, de az első fotót már megnézhetjük belőle, amin a fiatalkori Snow elnök nem kicsit hajaz Eminemre.