Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy új jelentés szerint, Mike Myers a New Line égisze alatt készítheti el az Austin Powers spinoffot, ami ezúttal Dr. Genyát helyezné központba.

  Dr Genya
  Fotó: YouTube

  A Puc értesülései szerint, a New Line szeretne készíteni egy Dr. Genya filmet, hiszen annak ellenére, hogy Mike Myers nem igazán remekelt legutóbbi netflixes filmjében, az Austin Powers filmek máig népszerűnek számítanak, így egy új epizód is sikeres lehetne.

  Az első Austin Powers film még 1997-ben került mozikba, amit 1999-ben követte a folytatás, a harmadik pedig 2002-ben debütált. Azóta hallani pletykákat egy esetleges negyedik részről, de soha nem történt előrelépés az elmúlt 20 évben.

  A New Line épp ezért gondolhatja, hogy Dr. Genya főszereplésével új életet lehetne lehelni a szériába, ahogy a Joker esetében is, a gonosztevőre helyeznék a hangsúlyt.

  Mike Myers egyébként nemrég egy Super Bowl reklámban ismét az ördögi doktor szerepébe bújt, ráadásul ő maga sem zárkózik el egy esetleges folytatástól.

  (via)

 • A rendőrök a váratlanul megszakadt hívás miatt járőröket is küldtek a helyszínre.

  Képernyőfotó 2022-08-18 - 15.30.27.png
  Fotó: Facebook

  Furcsa telefon futott be szombat este egy kaliforniai kisváros segélyhívójához. A vonalat azonnal bontották, ahogy a diszpécser beleszólt, és a 911 munkatársainak később sem sikerült visszahívniuk a számot, ezért a biztonság kedvéért a rendőrök járőröket küldtek a címre – a Paso Robles–i állatkerbe.

  Ott aztán gyorsan kiderült, hogy senki sem tárcsázta a segélyhívót, legalábbis senki, aki erről mesélni tudott volna. Egy huncut csuklyásmajom azonban ellopta az állatkerti mobilt a gondozója golfkocsijából, és össze-vissza nyomkodta rajta a gombokat, ami végül a 911 hívásához vezetett.

  A rendőrség Facebook oldalán a nem mindennapi történet mellett fotókat is megosztott a megszeppent kisállatról, akit nem tudtak hibáztatni, hiszen végül is csak majomkodott egyet:

   (via RTL.hu)

 • Bevallása szerint világ életében erről álmodott, kicsit azonban fél a beavatkozástól.

  Csinált már valaki manófüles műtétet jó eredménnyel? Félek, hogy a fülporcok nehezen gyógyulnak. Főleg zenészként ez elég kockázatosnak tűnik, de egész életemben erre vágytam. Kíváncsi vagyok a tapasztalataitokra! 

  – írta Twitter-posztjában Grimes, mire nem sokkal később exe, Elon Musk is válaszolt. 

  Szerintem ennek több hátránya van, mint előnye...

  – fogalmazott.

 • Két fiúgyermekével vágtak neki egy kimerítő bringatúrának.

  Fotó: Instagram
  Fotó: Instagram

  Az izomkolosszus színész most nem Thorként tetszelgett a legutóbbi Instagram-bejegyzésében, hanem egyszerű apukaként vitte el két fiúgyermekét egy hagyományos ausztráliai túrázásra. A kempingezés során volt alkalmuk terepkerékpározni, szörfözni, horgászni, mályvacukrot sütögetni, de végül még két igazi kis kengurut is testközelből megcsodálni.

  Hemsworth hosszú évek óta minta apa hírében áll a sztárok körében, temérdek munkája mellett mindig igyekezett nagy figyelmet fordítani a családjára, akiket gyakran még filmpremierjeinek bemutatóira is magával visz. A kalandos napról készült képeket itt tudja megtekinteni: