16:00, November 30.
Ausztrália 0
Dánia 0
al-Dzsanúb Stadion D csoport
16:00, November 30.
Tunézia 0
Franciaország 0
Education City Stadion D csoport
20:00, November 30.
Lengyelország 0
Argentína 0
974 Stadion C csoport
20:00, November 30.
Szaúd-Arábia 0
Mexikó 0
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Randizni volt Miley Cyrus és nála 6 évvel fiatalabb szerelme, Maxx Morando, akik még tavaly év végén kerültek romantikus kapcsolatba. A párt Malibuban örökítette meg a hétvégén egy lesifotós, amint együtt reggeliznek, majd vásárolgatni indultak, az erről készült képekről azonban meglehetősen sajátos véleménye lett az internetezőknek.

  „Liamet erre a srácra váltotta?” – érkezett több értetlenkedő hozzászólás is a poszt alá az énekesnő egykori férjére, Liam Hemsworthre utalva, míg mások azt taglalták, eléggé látványos a korkülönbség kettőjük közt.

  „Ő a bébiszittere?”

  „Miley úgy néz ki, mint egy dögös anyuka, aki elviszi vásárolni a hippikorszakban lévő fiát, hogy megpróbálja »megérteni« őt.”

 • Leland és Holden le sem tagadhatnák édesapjukat, pont úgy néznek ki, mint Fraser az ő korukban!

  Fiai kíséretében érkezett Brendan Fraser legújabb, A Bálna című filmje vetítésére kedd este New Yorkba. A színész két fiatalabbik gyermekével, a 16 éves Lelanddel, valamint a 18 éves Holdennel vonult végig a vörös szőnyegen, akik nem csak kész férfivá váltak az elmúlt években, de vonásaikban is egyre inkább hasonlítanak híres édesapjukra. Nem is csoda, hogy már a modellipar is felfedezte őket.

  A jóképű srácok mellett a netezők sem tudtak elmenni szó nélkül, az erős géneken ámuló kommentek mellett többen meg is jegyezték, vevők lennének egy Múmia-remake-re a testvérek főszereplésével.

  Frasernek van egyébként egy harmadik fia is, Griffin, aki immáron 20 éves, és szintén ritkán jelenik meg a nyilvánosság előtt.

 • Mintha Skandináviában maradt volna a másik fele.

  london
  Fotó: Twitter

  Esélyesen pályázhatna a világ legrondább karácsonyfája címre a londoni Trafalgar téren felállított fenyő, amely a hét elején, Norvégiától érkezett ajándékként. Ez a tradíció 75 évvel ezelőttre, egészen 1947-ig nyúlik vissza, és bár eredetileg a második világháború alatti támogatást köszönték meg így a skandinávok, kezd úgy tűnni, mintha mostanság direkt megszívatnák az angolokat, az idei örökzöld ugyanis méltó utódja lett a híresen csúf tavalyinak, sőt egyesek szerint talán még annál is nyeszlettebb.

  Nem is kellett sok, hogy az internet egy emberként kezdjen nevetni szerencsétlen fenyőn, amely rögtön a Twitter és más közösségi oldalak sztárja lett. Volt, aki azt pedzegette, valaki bizonyára felbosszantotta a norvégokat, egyesek azzal viccelődtek, biztos kézipoggyászként adták fel, azért ilyen viseletes, míg más azt írta, csinos a fa, de érdekelné, hol van a másik fele. 

  A leglátványosabb poszt talán mind közül mégis az, amelyik a 2008-as fával hasonlítja össze az ideit:

   (via RTL)

 • Bár az internetezők egyáltalán nincsenek elragadtatva Billie Eilish és új kedvese, Jesse Rutherford kapcsolatától (főleg a köztük lévő közel 11 év korkülönbség miatt), az énekesnő, úgy tűnik, boldogabb, mint valaha. Erről ő maga mesélt a Vanity Fairnek adott friss interjújában, amit egyébként minden évben megismétel, immáron zsinórban hatodjára.

  „Sikerült eljutnom egy olyan pontig az életemben, hogy nemcsak ismer engem a legszexibb élő ember, de még fel is szedtem” – kezdte izgatottan Eilish, aki még most sem hiszi el teljesen, hogy a The Neighbourhood frontemberével randizik.

  „Jesse Rutherford! Összejöttem vele, én bizony! Megszereztem őt!” – nevetett a popsztár, aki ezután meg is tapsoltatta magát a stábtagokkal.

  Mint mesélte, rengeteg a közös bennük új párjával, például az, hogy az érintés a szeretetnyelvük, így nagyon sokat jelent számára, ha fizikailag is közel tudhatja magához barátját. Ezen kívül fontosnak tartja, hogy Rutherford tiszteli a szabadság, illetve a személyes tér iránti vágyát is, megbízik benne, és legalább annyira csodálja őt, mint fordítva.

  „Nagyon boldog és izgatott vagyok! Engem nagyon inspirál ez a személy, és tudod, őt is inspirálom én, ami király dolog” – vallotta be Eilish.